SoruCevap
Yeni Üye
Ets 2 Güncelleme Nasıl Yapilir 2020? Ets 2’nin 2020 güncellemesini nasıl yapabileceğinizi öğrenmek için adımları takip edin. İlk olarak, güncelleme dosyasını indirin ve bilgisayarınıza kaydedin. Ardından, Ets 2 oyununu kapatın ve kurulum dosyasını çalıştırın. Kurulum sihirbazını izleyin ve gerekli ayarlamaları yapın. Güncelleme işlemi tamamlandığında, oyunu yeniden başlatın ve yeni özelliklerin keyfini çıkarın. Ets 2’nin 2020 güncellemesiyle birlikte daha fazla araç, harita ve görevler sizi bekliyor. Hemen güncellemeyi indirin ve Ets 2 deneyiminizi daha da geliştirin.
İçindekiler
Ets 2 Güncelleme Nasıl Yapılır 2020?
Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) oyununu güncellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Steam’i Açın
ETS 2’yi Steam platformu üzerinden oynuyorsanız, Steam uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Oyunu Güncelleyin
Steam kütüphanenizde Euro Truck Simulator 2’yi bulun ve sağ tıklayın. Açılan menüden “Özellikler” seçeneğine tıklayın.Ardından “Yerel Dosyalar” sekmesine geçin ve “Oyun Önbelleğini Doğrula” butonuna tıklayın. Steam, oyun dosyalarını kontrol edecek ve eksik veya hatalı dosyaları indirip düzeltecektir.
3. Adım: Oyunu Otomatik Güncelleyin
Steam, oyununuzu otomatik olarak güncel tutmak için bir seçenek sunar. Bunun için “Oyun Güncellemeleri” sekmesine geçin ve “Otomatik Güncelleme Seçenekleri”ni seçin.Burada “Güncellemeleri otomatik olarak indir ve yükle” seçeneğini işaretleyin. Bu şekilde Steam, ETS 2 için yeni güncellemeleri otomatik olarak indirip yükleyecektir.
4. Adım: Manuel Güncelleme
Eğer Steam kullanmıyorsanız veya otomatik güncelleme seçeneğini tercih etmiyorsanız, ETS 2’nin resmi web sitesinden güncellemeleri indirebilirsiniz.Resmi web sitesine gidin ve “Güncellemeler” veya “Yamalar” bölümünü bulun. Buradan en son güncellemeyi indirin ve bilgisayarınıza kurun.
ETS 2’yi güncelledikten sonra oyuna giriş yapabilir ve yeni özelliklerin tadını çıkarabilirsiniz. Unutmayın, oyunu güncel tutmak performans ve oynanabilirlik açısından önemlidir.
Ets 2 Güncelleme Nasıl Yapilir 2020?
Ets 2 Güncelleme Nasıl Yapılır 2020? |
1. Ets 2’nin resmi web sitesinden en son güncellemeyi indirin. |
2. İndirdiğiniz dosyayı çift tıklayarak kurulum sihirbazını başlatın. |
3. Kurulum sihirbazında yönergeleri takip ederek güncellemeyi tamamlayın. |
4. Güncelleme tamamlandıktan sonra Ets 2’yi yeniden başlatın. |
5. Artık Ets 2’nin en son sürümünü oynayabilirsiniz. |
Ets 2 Güncelleme Nasıl Yapılır 2020?
Ets 2’nin resmi web sitesinden en son güncellemeyi indirin.
İndirdiğiniz dosyayı çift tıklayarak kurulum sihirbazını başlatın.
Kurulum sihirbazında yönergeleri takip ederek güncellemeyi tamamlayın.
Güncelleme tamamlandıktan sonra Ets 2’yi yeniden başlatın.
Artık Ets 2’nin en son sürümünü oynayabilirsiniz.