AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Etli Taze İspir Fasulye

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Etli Taze İspir Fasulye Tanımı İçin Gereçler
500 gr. dana kuşbaşı et
500 gr. taze ispir fasulye ben difrizden kullandım (Siz 2 bardak kurusundan ıslatarak yapabilirsiniz)
1 baş kuru soğan
2 yemek kaşığı tereyağı
4_5 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pulbiber

Etli Taze İspir Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Bir baş doğranmış soğanı tereyağ ve zeytinyağı ilavesiyle pembeleştirdim kuşbaşı eti ekledim. Suyunu salıp tekrar çekene kadar kavurdum.
Salçayı ek edip, bir iki çevirdikten sonra 1lt kadar sıcak suyu ekleyip, kaynadıktan sonra ocağı kısık ateşe alıp, bir saate pişmeye yakın yarı pişmiş üzere iken fasulyeyi ekledim biraz daha su ilavesiyle harlı ateşte kaynayana kadar bekletin.
Tekrardan kısık ateşe aldım. Fasulyeler ve etler büsbütün pişene kadar kısık ateşte kaynattım.
En son tuz pulbiberi ekledim 1-2 dk. Sonra kapattım.
15 dk. Dinlendikten sonra nefis etli taze ispir fasulye hazır Afiyet olsun
Etli Taze İspir Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst