AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Etli Nohutlu Düğün Çorbası

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Etli Nohutlu Düğün Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
Kuzu gerdan yahut 250 gram diki et ( ben kuzu gerdan kullandım)
2 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı un
1 su bardağı haşlanmıs nohut
Üzeri için
125 gram tereyağ
Sarımsak
Nane

Etli Nohutlu Düğün Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Etimizi düdüklüye koyuyoruz ve haşlıyoruz.
Haşlanan eti bir kaba ayırıyoruz.
Yoğurt yumurta beyazı ve un bir kaba koyuyoruz.
Et suyu ekliyoruz kesilmesin diye bir tencereye karışımı ve 1 bardak su ekleyerek kaynatıyoruz.
Kaynayınca nohutu eti ve tuz ekliyoruz.
Üzerine tereyağ nane ve sarımsak ekliyoruz yemeğimiz hazır afiyet olsun.
Etli Nohutlu Düğün Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst