Etli Nohut Tanımı İçin Gereçler
2 su bardağı haşlanmış nohut
1.5 yemek kaşığı salça
500 gram kuşbaşı et
1 adet orta uzunluk soğan
Tuz
Su
Etli Nohut Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak derin bir tencerede etleri suyu çekene kadar kavuruyoruz.
Suyu çekdikten sonra etlerin üzerine 1 su bardağı sıcak su ekleyip etler yumuşacık olana kadar pişiriyoruz.
Etler yumuşacık olunca soğanları da ek edip pişirmeye devam edelim.
Soğanlar da pişince salçasını sonra nohutları ekleyip suyunu koyalım.
Damak zevkinize nazaran tuzu koyup 10 dakika daha pişirelim ve altını kapatalım. Sıcak servis ediniz ☺.
Etli Nohut Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 su bardağı haşlanmış nohut
1.5 yemek kaşığı salça
500 gram kuşbaşı et
1 adet orta uzunluk soğan
Tuz
Su
Etli Nohut Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak derin bir tencerede etleri suyu çekene kadar kavuruyoruz.
Suyu çekdikten sonra etlerin üzerine 1 su bardağı sıcak su ekleyip etler yumuşacık olana kadar pişiriyoruz.
Etler yumuşacık olunca soğanları da ek edip pişirmeye devam edelim.
Soğanlar da pişince salçasını sonra nohutları ekleyip suyunu koyalım.
Damak zevkinize nazaran tuzu koyup 10 dakika daha pişirelim ve altını kapatalım. Sıcak servis ediniz ☺.
Etli Nohut Tanımı Fotoğraflı Yapılışı