SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Etli Kuru Fasülye Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı kuru fasulye
300 gram kuşbaşı
1 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı zeytin yağı
1 orta uzunluk kuru soğan
2 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Su
Etli Kuru Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuru fasulyeyi 3-4 saat öncesinde bir kaç kaynar getirip kendi sıcaklığında bekletin.
Yemek hazırlığına başlamadan evvel ıslattığınız fasulyeleri süzün.
Soğanları yemeklik doğrayıp hafif soteleyin.
Eti de ek edip etlerin rengi değişene kadar soğanla birlikte kavurun.
Salça ve baharatları da ekleyip salçanın kokusu çıkana kadar kavurmaya devam edin.
Fasulyeleri ekleyip kaynar suyu ek edin.
Kısık ateşte kaynamaya bırakın.Afiyet olsun…
Etli Kuru Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 su bardağı kuru fasulye
300 gram kuşbaşı
1 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı zeytin yağı
1 orta uzunluk kuru soğan
2 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Su
Etli Kuru Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuru fasulyeyi 3-4 saat öncesinde bir kaç kaynar getirip kendi sıcaklığında bekletin.
Yemek hazırlığına başlamadan evvel ıslattığınız fasulyeleri süzün.
Soğanları yemeklik doğrayıp hafif soteleyin.
Eti de ek edip etlerin rengi değişene kadar soğanla birlikte kavurun.
Salça ve baharatları da ekleyip salçanın kokusu çıkana kadar kavurmaya devam edin.
Fasulyeleri ekleyip kaynar suyu ek edin.
Kısık ateşte kaynamaya bırakın.Afiyet olsun…
Etli Kuru Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı