AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Etli Havuçlu Pilav

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Etli Havuçlu Pilav Tanımı İçin Malzemeler
2 orta uzunluk havuç
1 büyük soğan
1 paket (40 gr) kuş üzümü
3 su bardağı pirinç
Tuz
Zeytinyağı
3 kesim kuzu incik
Et suyu

Etli Havuçlu Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak etleri düdüklü tencerede 1 saat haşlayalım. Pirinci ıslayalım.
Bir tencerede çok küçük doğradığımız havuç ve soğanı yağda kavuralım. Islayıp yıkadığımız pirinci ekleyelim.
Kuş üzümünü de ekleyip, karıştıralım.
Üzerini 1 parmak geçecek kadar et suyu koyalım ve tuzunu da ekleyelim.
Pilav pişince üzerine et koyup, servis edelim.
Etli Havuçlu Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst