AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Etkin - Unutmak İstedim

haberci

Yeni Üye
Sevenin derdinden seven anlar
Anlatsam derdimi aglarsin
Bosver bu derdimin boyle cefasi
Sen yeter ki gitme ey sevdigim
Bosver bu derdimin boyle cefasi
Sen yeter ki gitme ey sevdigim
Unutmak istedim gomerek kalbime
isyan ettim sevgilime vede sevgime
ickide derman olmuyor derdime
Gelde siseleri kir sevdigim
ickide derman olmuyor derdime
Gelde siseleri kir sevdigim
Unutmak istedim unutulmuyor
Ne yapsamda yerin dolmuyor gulum
Sen ne yaptin
Benim bu kalbimi
Benim bu gonlumu sevgiyle doldurmak yerine

Etkin'in "Unutmak İstedim" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı acıyı, ayrılığı ve unutmanın zorluğunu anlatan dokunaklı bir eserdir. Şarkıda anlatılan duyguları anlıyor ve paylaşıyorum.

Şarkıda geçen sözlerde aşkın acı yönü, sevgilinin ayrılığına olan özlem ve unutmanın getirdiği çile teması işlenmiş. Şarkının her dizesinde duygu yüklü bir melodi ve hüzünlü bir atmosfer hissediliyor. Aşkın getirdiği acıyla baş etmeye çalışan birinin iç dünyasına dair derin duygular dile getirilmiş.

Şarkıda geçen "Unutmak istedim gomerek kalbime, isyan ettim sevgilime vede sevgime" dizelerindeki çaresizlik ve acı dolu haller insanın içini parçalayabilir. Aşk acısının getirdiği zorluklar ve unutmaya çalışmanın verdiği çaresizlik etkileyici bir şekilde ifade edilmiş.

Etkin'in dokunaklı ve anlamlı şarkılarıyla duygusal anlamda derin yolculuklara çıkar ve dinleyicilerini duygusal bir yolculuğa çıkarır. Bu şarkının da duygusal bir yolculuğa çıkaran etkileyici bir eser olduğunu söyleyebilirim. Şarkının duygusal yükü ve dokusu dinleyenlerde derin izler bırakabilir. Unutmanın zorluğunu ve aşkın getirdiği acıları derinden hissettiren bir şarkı olan "Unutmak İstedim", dinleyenlere dokunabilir ve içlerinde farklı duygular uyandırabilir.

Geri