AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Etkilesimli olma ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Etkileşimli olma ne demek?​

Etkileşimlilik, yanıtlayabilirlik kavramı ile benzeşmektedir ve bir iletinin geçmiş iletilerin yanı sıra aralarındaki bağıntılara da hangi derecede bağımlı olduğunun incelendiği iletişim sürecidir.Bir iletişim terimi olarak interaktif, birbirini karşılıklı olarak etkileme yoluyla iletişime geçmeyi ifade eder.

İnteraktif ne demek tıp?​

Geleneksel ve tamamlayıcı tıp ya da integratif tıp tabirini kullanıyoruz. Geleneksel ve tamamlayıcı tıp dediğimiz tedavi metotları, vücudun kendini tamir mekanizmalarını destekleyen ve kendi iyileşme mekanizmalarını, sistemlerini kullanan yöntemlerdir.

İnteraktif bir iletişim nedir?​

İnteraktif bir iletişim nedir?
İnteraktivite yani interaktif iletişim, mesajların birbirleriyle ilişkili ve kullanıcının katılımına/müdahalesine fırsat verecek şekilde yapılandırılmasıdır. Diğer bir ifadeyle interaktif kavramı; etkileşimi, paylaşımı, eşit oranlarda karşılıklı iletişimi ifade eder.

Etkileşimli uygulama nedir?​

Dokunmatik ve interaktif yapıdaki uygulamalar müşterilerin gözünde unutulmayacak kareler oluşturmanızı sağlar. İçeriklerinizi renklendirmek ve hedef kitlenizi daha fazla etkilemek için özel dokunmatik uygulamaların gücünden faydalanmanıza imkan sağlıyoruz.

Interastik ne demek?​

Birbiri üzerinde değişiklik yapma fonksiyonu bulunan, etkileşimli.

İnteraktif ödeme ne demek?​

İnteraktif ödeme ne demek?
İnteraktif Bankacılık, müşterilerimize para çekme dışındaki her türlü bankacılık işlemlerini şubeye gitmeksizin, evden veya iş yerinden yorulmadan, zahmetsizce yapabilme olanağını sağlayan bir hizmetimizdir.
İnteraktif ders ne demek?​
İnteraktif eğitim, katılımın olduğu öğrenmeyi pekiştirmeye yönelik bir eğitimdir. Bilişsel aktivitelerini ve aktif öğrenme yöntemlerini destekler. Bu sayede yalnızca öğretmeninle değil arkadaşlarınla da etkileşim halinde olur ve birlikte çalışabilirsin.
İnteraktif iletişim amaçları nelerdir?​
İnteraktivite yani interaktif iletişim, şahısların birbirleriyle olan ilişkilerinde katılımına ve müdahalesine fırsat verecek şekilde yapılandırılmasıdır. İnteraktivite yani interaktif iletişim, şahısların birbirleriyle olan ilişkilerinde katılımına ve müdahalesine fırsat verecek şekilde yapılandırılmasıdır.

İnteraktif test ne demek?​

İnteraktif test ne demek?
İnteraktif Eğitim Konu bazında hazırlanan videolar, testler, deneme sınavları gibi birçok materyal bireylerin her an elinin altında bulunmaktadır. Tekrar tekrar izlenebilen videolar sayesinde anlaşılmayan yerler üzerinden geçilebilmekte ve kişiler kendi bireysel öğrenme hızına göre öğrenmektedir.

Gedex uygulamasi nedir?​

GEDEX, özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerimizin öğrenme süreçlerini materyal çeşitliliği sağlayarak desteklemeyi ve eğitim kalitesini artırmayı amaçlıyor. Uygulamada “Bilişsel Beceriler, Okuma-Yazma, Matematik ve Türkçe” alanlarında eğitim modülleri bulunuyor.

Interaktif yazılım nedir?​

Etkileşimli sunum yazılımı, metinlerin, görüntülerin ve videoların tek bir sunuya entegre edilmesini sağlar.

Inter ne anlama geliyor?​

Inter ne anlama geliyor?
İngilizce bir kelime olan “inter” Türkçe’de; Fiil olarak kullanıldığında; “gömmek, defnetmek, toprağa vermek”, Ön kelime olarak kullanıldığında; “arası, arasında, karşılıklı, ortasında, birbirini” anlamına gelmektedir.

Etkileşimli olma, iletişimde geçmiş iletilerle bağlantı kurmayı ve karşılıklı etkileşimi ifade eder. İletişimdeki etkileşim, mesajların birbirleriyle ilişkili ve kullanıcının katılımına olanak tanıyan bir yapıda olması anlamına gelir. Interaktif iletişim, paylaşımı, eşit oranlarda karşılıklı iletişimi ön planda tutar.

İnteraktif uygulamalar, dokunmatik ve interaktif yapıya sahip olduğu için müşterilerin dikkatini çekmek ve etkilemek için idealdir. Bu uygulamalar, içeriklerin renklendirilmesi ve hedef kitlenin daha fazla etkilenmesi için özel olarak tasarlanmıştır.

İnteraktif ödeme ise interaktif bankacılık hizmetlerini kapsar. Müşterilere şubeye gitmeden evden veya iş yerinden bankacılık işlemlerini kolayca yapma imkanı sunar.

İnteraktif dersler, katılımı teşvik eden ve öğrenmeyi pekiştirmeyi amaçlayan eğitim yöntemleridir. Bu dersler bilişsel aktiviteleri destekler ve öğrencilerin etkileşim halinde olmasını sağlar.

İnteraktif iletişimde amaç, insanların ilişkilerinde katılımlarını ve müdahalelerini teşvik etmektir. Bu sayede iletişim daha etkili ve karşılıklı bir şekilde gerçekleşir.

GEDEX uygulaması, özel eğitim alanındaki öğrencilerin öğrenme süreçlerini desteklemeyi amaçlayan bir uygulamadır. Bilişsel beceriler, okuma-yazma, matematik ve Türkçe gibi alanlarda eğitim modülleri sunar.

Interaktif yazılım, metinlerin, görüntülerin ve videoların tek bir sunumda entegre edilmesini sağlayan bir yazılım türüdür.

Son olarak, "inter" kelimesi İngilizce kökenli olup Türkçe'de kullanıldığında gömmek, defnetmek anlamına gelirken ön kelime olarak kullanıldığında arası, arasında, karşılıklı, ortasında, birbirini gibi anlamlara gelmektedir.

Geri