Et Sote Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo et kuşbaşı
1 büyük domates
3 adet biber
1 dolu dolu tatlı kaşığı salça
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Eti kuşbaşı doğrayın kavurun.
Bir kaşık salça ve bir büyük domatesi küçük küçük doğrayarak biberler ile birlikte katın.
1 tatlı kaşığı domates salçası katın.
Baharatlarınızı katın.
Güzelce kavurun.
Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo et kuşbaşı
1 büyük domates
3 adet biber
1 dolu dolu tatlı kaşığı salça
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Eti kuşbaşı doğrayın kavurun.
Bir kaşık salça ve bir büyük domatesi küçük küçük doğrayarak biberler ile birlikte katın.
1 tatlı kaşığı domates salçası katın.
Baharatlarınızı katın.
Güzelce kavurun.
Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı