Et Sote Fuat Metodu Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo kuş başı kırmızı et
1 adet soğan
1 adet domates
2 adet yeşil biber
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Et Sote Fuat Metodu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle etleri tencereye alıyoruz. Suyunu salıp çekmesi için kavuruyoruz.
Sonra sıvı yağ koyalım soğanları kavuralım.
Biraz sonra biberleri ekleyelim.
Salçaları koyup güzelce kavuralım.
Domates ve baharatları ekleyelim.
Pişmeye bırakalım.
En son sarımsakları ekleyelim pişince servis edelim.
Et Sote Fuat Tarzı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo kuş başı kırmızı et
1 adet soğan
1 adet domates
2 adet yeşil biber
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Et Sote Fuat Metodu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle etleri tencereye alıyoruz. Suyunu salıp çekmesi için kavuruyoruz.
Sonra sıvı yağ koyalım soğanları kavuralım.
Biraz sonra biberleri ekleyelim.
Salçaları koyup güzelce kavuralım.
Domates ve baharatları ekleyelim.
Pişmeye bırakalım.
En son sarımsakları ekleyelim pişince servis edelim.
Et Sote Fuat Tarzı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı