Et Haşlama Tanımı İçin Materyaller
3-4 kesim kemikli et
1.5 adet patates
1 adet soğan
1 adet havuç
4 diş sarımsak
Tuz
Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel zerzevatları soyun yıkayın ve büyük büyük doğrayın.
Daha sonra kemikli etleri yıkayın ve düdüklü tencereye sebzelerin üzerine alın.
Üzeri geçene kadar su koyun tuz atın ve düdüklü fışlayana kadar orta ateşte fışladıktan sonra kısık ateşte 25 dk pişirin. Afiyet olsun
Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3-4 kesim kemikli et
1.5 adet patates
1 adet soğan
1 adet havuç
4 diş sarımsak
Tuz
Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel zerzevatları soyun yıkayın ve büyük büyük doğrayın.
Daha sonra kemikli etleri yıkayın ve düdüklü tencereye sebzelerin üzerine alın.
Üzeri geçene kadar su koyun tuz atın ve düdüklü fışlayana kadar orta ateşte fışladıktan sonra kısık ateşte 25 dk pişirin. Afiyet olsun
Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı