Et Haşlama

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Et Haşlama Tanımı İçin Materyaller
3-4 kesim kemikli et
1.5 adet patates
1 adet soğan
1 adet havuç
4 diş sarımsak
Tuz

Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel zerzevatları soyun yıkayın ve büyük büyük doğrayın.
Daha sonra kemikli etleri yıkayın ve düdüklü tencereye sebzelerin üzerine alın.
Üzeri geçene kadar su koyun tuz atın ve düdüklü fışlayana kadar orta ateşte fışladıktan sonra kısık ateşte 25 dk pişirin. Afiyet olsun
Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst