AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Et haslama ile neler yapilir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.242
Çözümler
4
Tepkime puanı
1
Puan
38

Et haşlama ile neler yapılır?​

Kemikli Et Yemekleri: Şifa Deposu 23 Tarif
- #1 Fırında Haşlama Et ilePatates. Hatice78.
- #2 Etli Kıymalı Yaprak Sarması Arzu Ayla.
- #3 Tencere Kebabı Canan Gunduz.
- #4 Sebzeli Kemik Haşlama. ⭐KENDI MUTFAĞININ ŞEFI⭐
- #5 Et Suyu. Elif Atalar.
- #6 Kemikli Et İle Nohut Yemeği. Elif Deniz.
- #7 Düğün Çorbası
- #8 Şifalı Etli Paça Çorbası
Parça etten ne yapılır?
Güveçte Et Tarifi.

Kırmızı etten ne yapabilirim?​

Yeni Kırmızı Et Yemekleri
- Karnıyarık. 2-4 kişilik, 20dk Hazırlık, 25dk Pişirme.
- Kıymalı Krep Tarifi. 2-4 kişilik, 20dk Hazırlık, 45dk Pişirme.
- Köfteli Patlıcan Sarma. 4-6 kişilik, 20dk Hazırlık, 25dk Pişirme.
- Kıymalı Patates Graten (Videolu)
- Bayram Yuvalaması
- Et Sote.
- Antep Yuvarlaması (Bayram Yemeği)
- Gerçek Hünkar Beğendi.
Dana Antrikotla ne yapılır?
Antrikot Nasil Yapilir | Yemek Tarifleri
Etin Yanına Ne Gider?
Parça et nasıl yapılır?
Tava etleri cızırdatacak kadar ısıtılır. Daha sonra mühürleme işlemi yapılır. Ateş kısılarak, etin kısık ateşte kendi suyu ile pişmesi beklenir, kafanızda bütün et nasıl pişirilir sorusu varsa eti kısık ateşte pişirmek gerektiğini unutmayın. Eğer fırında pişirme yapılacaksa önceden bir süre tavada kızartılır.

Kuşbaşı et ile ne yapabilirim?​

Kuşbaşı Et Yemekleri | Yemek Tarifleri
Dana kuşbaşı ile ne yemek yapılır?

Kemikli et haşlama nasıl yapılır?​

Öncelikle kemikleri ve kuşbaşı etimizi tenceremize alıp kendi suyu ile 15 dakika kadar mühürlüyoruz. Ardından bir çay bardağı sıvı yağ koyup et ve kemikleri 5 dakika kavuruyoruz. Daha sonra havuç, iri küpler halinde doğradığımız patates, arpacık soğan ve sarımsağı ekleyip 2-3 dakika çeviriyoruz.
Lezzetli bir et haşlama nasıl yapılır?
Etleri yıkayıp 1 saat kadar soğuk çeşme suyunda bekletin.. Küp küp doğradığınız soğanları ve tüm haldeki sarımsakları tereyağında orta ateşte pembeleşene kadar kavurun..su da bekleyen etleri süzün… Suyu süzülmüş etleri tencereye ekleyerek ikiliyi yüksek ateşte kontrollü şekilde 5 dakika kavurun…
Terbiyeli et haşlama nasıl yapılır?
- Etleri yıkayıp kızdırdığınız tencereye alın.
- İçine bir adet orta boy soğan ve 2 tane defne yaprağı atın.(ağır kokusunu alması için)
- Ağzını kapatıp kendi suyunu verip, bu suyu çekene kadar pişirin.
- Suyunu çektikten sonra, kalan kendi yağıyla hafifçe kızartın. (
 
Geri
Üst