Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Estee Lauder sensuous nasil bir koku?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Estee Lauder sensuous nasıl bir koku?​

hindistan cevizi ağırlıklı hafif ama kalıcı bir ten kokusu olarak tarif edebilirim. silajı yani dağılımı bana kalırsa pek yüksek değil, ama bunda ürünü gıdım gıdım kullanıyor olmamım etkisi de olabilir. günlük kullanımda sıkmaya kıyamadığımdan okula giderken bunu değil, uygun fiyatlı diğer parfümlerimi kullanıyorum.

Modern Muse Le Rouge nasıl bir koku?​

Modern Muse Le Rouge nasıl bir koku?
modern muse serisindeki en güzel parfüm. oryantal çiçeksi ailesine üye. oldukça feminen. yayılımı ve kalıcılığı çok yoğun değil ama sarıldığınızda/yakın durduğunuzda kokuyu alan herkes sever ve iltifat eder, baya risksiz yani. temiz, zarif bir kokusu var ve günlük kullanıma uygun.

Modern Muse parfüm ne kokusu?​

Modern Muse parfüm ne kokusu?
Modern Muse, Madagaskar vanilyasıyla samimi ve harekete geçirici bir etki sağlar. Paçuli Coeur, Paçuli Crist, yumuşak misk ve amber ise odunsu aromasıyla parfümü kalıcı hâle getirir.

Esteelauder kimdir?​

Estée Lauder (1 Temmuz 1906, New York – 24 Nisan 2004), Amerikalı girişimci, güzellik uzmanı. Kozmetik devi Estée Lauder Companies adlı firmayı eşi Joseph Lauder ile birlikte kurdular. Estée Lauder Companies günümüzde öncü bir kozmetik şirketidir.

En etkili afrodizyak parfüm hangisi kadın Ekşi?​

En etkili afrodizyak parfüm hangisi kadın Ekşi?
lancome: climat ilk sırada gelir. ikincisi, yves saint laurent opium. sonuncusu ise tabii ki chanel no.5 benim ilk üçüm uzun zamandır bunlar. klasik kokulardır her kıyafete ve her ortama gitmezler fakat hep estetik kadınların tercihleri olmuşlardır.

Bargello 335 ne kokusu?​

Bargello 335 ne kokusu?
Cevap: Merhaba 335 kodlu ürün modern muse denk geliyor efendim .
Modern Muse ne demek?​
estee lauder’in bir parfümü. baya sofistike bir koku.

Estee Lauder ne markasi?​

Estee Lauder ne markasi?
Estée Lauder, 1946 yılında Bn.Estee Lauder tarafından kurulan cilt bakımı, makyaj, parfüm ve saç bakım ürünleri üreticisidir. Dünya çapında 140 ülkede satılmaktadır. Amerikan merkezli Estee Lauder Şirketler Grubu bünyesinde yer alır.

Bargello 184 neyin muadili?​

Bargello 184 neyin muadili?
Bargello Kadın Parfüm Kodları
KOD | MUADİL ÜRÜN | MARKA
183 | COCO MADEMOISELLE | CHANEL
184 | GABRIELLE | CHANEL
185 | GLORIA | CACHAREL

Elca Kozmetik sahibi kim?​

Estee Lauder’in kurduğu Elca Kozmetik’in Genel Müdürü Ahmet Ramiz, 23 yıldır Türkiye’de Vepa’nın Estee Lauder ürünlerini sattığını belirterek, firmanın milyonlarca dolarlık yatırım yaparak Türkiye’ye doğrudan girdiğini söyledi.

Revitalizing Supreme ne demek?​

Revitalizing Supreme ne demek?
Estée Lauder cildin gençlik ışıltısını ortaya çıkarmayı amaçlayan ve Moringa özü içeren yenilikçi serisi Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Koleksiyonunu sunar. Cildin doğal aktivasyonunu destekleyen, çok amaçlı yaşlanma karşıtı seri, kolajen kompleksi içeren dokusu ile cildin kolajen üretimine destekte bulunur.

Este Lauder nerenin markasi?​

Este Lauder nerenin markasi?

Modern Muse kalıcı mı?​

yalnız hiç kalıcı değil o yüzden de benim favori parfümüm olması imkansız mesela. yazın çantada taşımalık. uzun zamandan sonra ilk kez bir parfümü bu kadar beğendim, koklamalara doyamadım. kalıcılığı oldukça başarılı, sıktıktan sonra 3. gün bile tatlı tatlı alıyordum kokusunu.

Estee Lauder Revitalizing Supreme nedir nasıl kullanılır?​

Estee Lauder Revitalizing Supreme nedir nasıl kullanılır?
FORMÜL ÖZELLİKLERİ Tüm yüzünüze ve boynunuza sabah ve akşam onarıcı serumunuz sonrasında uygulayınız. Lütfen içerik listelerinin zaman zaman değişebileceğini veya farklılık gösterebileceğini unutmayın.

Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti Aging Cell Power Creme nedir?​

Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti Aging Cell Power Creme nedir?
Estee Lauder Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Cream; cildin gençlik ışıltısını dışarı çıkarmayı amaçlayan, moringa özü içeren, yaşlanma karşıtı nemlendirici bir krem.
Este Lauder ne işe yarar?​
Günlük olarak oluşan hasarları anında tedavi eder, zengin anti-oksidan içeriği depolar ve cildin kendi kendini koruma mekanizmasını güçlendirir. Dermatolog ve göz doktorları tarafından test edilmiştir. Parfüm içermez, akne oluşumuna sebep olmaz. Estee Lauder bu serumu her yaştan tüm kadınlara tavsiye etmektedir.

Estee Lauder krem ne işe yarar?​

Estee Lauder krem ne işe yarar?
Estee Lauder, canlandırıcı ve onarıcı serumlar ile cilde anında bakım takviyesi yaparak cildin sıkılaşmasına, gözeneklerin küçülmesine, yaşlanmadan kaynaklı kırışıklıkların azalmasına kadar her cilt ihtiyacına uygun derinlemesine bakımı sağlar.

Modern Muse parfüm kokusu nasıl?​

Modern Muse parfüm kokusu nasıl?
güzel, hafif, yumuşak, romantik bir koku.

Modern Muse içinde ne var?​

Egzotik Mandalina, Hanımeli Nektarı, Çiyli Taç Yapraklar, Yasemin-Zambak, Çin Gülü, Sümbül, Taze Zambak, Paçuli Coeur, Paçuli Crist, Amber Ağacı, Yumuşak Misk, Madagaskar Vanilya notaları içeren kendinden emin, özgür ve ilham verici kadınların parfümü.

Estee Lauder Revitalizing Supreme ne zaman kullanılır?​

Estee Lauder Revitalizing Supreme ne zaman kullanılır?
Tüm yüzünüze ve boynunuza sabah ve akşam onarıcı serumunuz sonrasında uygulayınız. Lütfen içerik listelerinin zaman zaman değişebileceğini veya farklılık gösterebileceğini unutmayın.

Estee Lauder Sensuous, hindistan cevizi ağırlıklı hafif ve kalıcı bir ten kokusu olarak tanımlanıyor. Silajı yani kokunun dağılımı kişiden kişiye değişebilir, ancak genellikle orta seviyede olduğu söyleniyor. Günlük kullanımda sıkılamayacak kadar özel hissettirdiği için bazen daha uygun fiyatlı parfümler tercih edilebiliyor.

Modern Muse Le Rouge, Modern Muse serisindeki en güzel ve feminen kokulardan biri olarak kabul ediliyor. Oryantal çiçeksi bir koku olan Le Rouge, temiz ve zarif bir koku olarak tanımlanıyor. Yayılımı ve kalıcılığı çok yoğun olmayabilir, ancak yakın temas halinde etkileyici ve sevilen bir koku olduğu belirtiliyor.

Modern Muse parfüm, Madagaskar vanilyası ile samimi ve harekete geçirici bir etki sunar. Paçuli, misk ve amber gibi odunsu notalarla zenginleştirilen bu parfüm, kalıcılığıyla da dikkat çeker.

Estée Lauder, kozmetik devi olarak bilinen ve 1946 yılında Bn. Estee Lauder tarafından kurulan bir markadır. Estée Lauder Companies adı altında cilt bakımı, makyaj, parfüm ve saç bakım ürünleri üreten firma, dünya genelinde tanınmış ve prestijli bir markadır.

Modern Muse parfüm kokusu genellikle güzel, hafif, yumuşak ve romantik olarak tanımlanır. Egzotik mandalina, hanımeli nektarı, çiyli taç yapraklar gibi çiçeksi ve meyvemsi notalarla zenginleştirilen bu koku, özgür ve kendinden emin kadınları temsil eder.

Estee Lauder'nin Revitalizing Supreme serisi, cildin gençlik ışıltısını ortaya çıkarmayı amaçlayan yenilikçi bir anti-aging koleksiyondur. Moringa özü içeren bu ürünler, cildin doğal aktivasyonunu destekler ve yaşlanma karşıtı bakım sağlar. Sabah ve akşam, onarıcı serumunuzu uyguladıktan sonra bu ürünleri kullanabilirsiniz.

Estee Lauder kremi, cildin ihtiyacına uygun derinlemesine bakım sağlayan onarıcı ve canlandırıcı özelliklere sahiptir. Gözenekleri küçültmek, kırışıklıkları azaltmak gibi etkilere sahip olabilir ve cilde gençlik ve canlılık kazandırabilir.

Oldukça detaylı bilgiler paylaşıldığı için teşekkürler! Eğer daha fazla bilgi veya öneri istersen ben buradayım.

Geri