AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Esmeray evli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Esmeray evli mi?​

Semi DirikerEsmeray / Eşi (e.?–2002)

Ses sanatçısı Esmeray kimdir?​

Esmeray Diriker (d. 25 Şubat 1949; İstanbul – ö. 25 Mart 2002; İstanbul), Afrika kökenli Türk oyuncu ve şarkıcı. 1970’li yıllarda Türkiye’nin tanınmış pop müzik şarkıcılarındandır. 1975 yılında Unutama Beni adlı şarkısıyla ve 1977 yılında çıkardığı Gel Tezkere adlı albümü ile popüler olmuştur.
Ayla Çelik Kimdir Biyografi?
Ayla Çelik, 14 Kasım 1973 tarihinde Ardahan’da doğdu. Öğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olarak bitirdi, daha sonra müzik hayatına başladı. Müzikle olan profesyonel serüvenine Melih Kibar ile başladı. Çok sayıda reklam müziğini seslendirdi.
Sanatci Gülşen kimdir?
Tam ismi Gülşen Bayraktar olan Gülşen, 29 Mayıs 1976 tarihinde dünyaya gelmiştir ve Türk şarkıcı, şarkı yazarıdır. Türkiye’de liste başı olan popüler şarkıları ile birlikte günümüz Türk pop müziğinin en çok dinlenen ve satan isimlerinden biri hâline gelmiştir.

Esmeray’ın eşi kimdir?​

Esmeray’ın ölüm nedeni nedir?​

2000’de ‘Hep Aynı Yaygara’da rol aldı. ‘Eski Dostlar’ albümüyle tekrar müzik çalışmalarına hız veren Esmeray, ayrıca TV dizilerinde oyunculuk da yaptı. Esmeray, 2002 yılında girdiği komadan çıkamayarak 52 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Ayla Çelik hangi liseden mezun?
Önceki yazın hit parçaları arasında yer alan ‘Bağdat’ şarkısının ardından duygularını dile getiren Çelik, mezun olduğu okulda konser vermekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Aradaki bağı hiç koparmadıklarını söyleyen Çelik, “Ben Edirne Anadolu Öğretmen Lisesi’nin 90 mezunlarındanım. Okulla bağım benim hiç kopmadı.
Ayla Çelik kimlere şarkı verdi?
Çelik, İbrahim Tatlıses, Sibel Can, Ebru Gündeş, Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Demet Akalın, Gökhan Tepe, İrem Derici, Aşkın Nur Yengi, Özcan Deniz, Petek Dinçöz, Ebru Yaşar ve Berkay gibi birçok isme şarkı verdi.

Şarkıcı Gülşen’in soyadı ne?​

Gülşen Bayraktar Çolakoğlu ya da sahne adıyla Gülşen (d. 29 Mayıs 1976), Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır.

Esmeray Yıldırım kimdir nerelidir?​

Annesi Tunceli’li ebe hemşire, babası bir öğretmendir. İzmir, Menemen’de büyüdü. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim aldı. İzmir Devlet Tiyatrosu’nda bir süre görev aldı ve Keşanlı Ali Destanı oyununda oynadı.
Esmeray ne zaman vefat etti?
25 Mart 2002Esmeray / Ölüm tarihi
Esmeray hangi hastalıktan öldü?
2000 yılında yayınlanan Eski Dostlar albümüyle tekrar müzik çalışmalarına hız veren Esmeray, ayrıca televizyon dizilerinde oyunculuk yapmaya devam ederek sanat hayatını sürdürmüştür. Kanser hastası olan sanatçı, tüm çabalara rağmen 25 Mart 2002’de hayatını kaybetti.

Ayla Çelik annesi kimdir?​

Leyla ÇelikAyla Çelik / Annesi

Geri