- Konu Yazar
Eski WhatsApp yazışmaları nasıl bulunur iPhone?
iCloud ile iPhone için WhatsApp silinen mesajları geri getirme:- Adım #1: WhatsApp mobil uygulamasını silin ve yeniden yükleyin.
- Adım #2: Telefon numaranızla giriş yapın.
- Adım #3: Verilerinizin iCloud’dan geri yüklenmesini isteyin.
- Adım #4: Silinen mesajları geri getirme işlemi tamamlandı.
WhatsApp verileri ne kadar saklıyor?
WhatsApp, mesajlarınızı uzun süre saklamıyor. Sunucular, teslim edilmeyen mesajları 30 gün saklıyor, bu süre içerisinde mesaj teslim edilmemişse siliniyor. WhatsApp gizlilik notlarına göre hizmet, tarih damgaları ve mesajların hangi numaralara gönderilip hangilerinden alındığı gibi günlük bilgileri saklıyor.WhatsApp’ta sildiğiniz mesajlar bakın nerede?
Ayarlar > Sohbetler > Sohbet Yedeği yolunu izleyin. Burada en son yedeğin ne zaman alındığını göreceksiniz. Fotoğrafı son yedekleme işleminden sonra sildiyseniz, WhatsApp’ı kaldırıp tekrar yükleyerek silinen mesajları kurtarabilirsiniz.
iPhone silinen WhatsApp mesajları nasıl geri alınır?
Sohbet geçmişi nasıl geri yüklenir
- WhatsApp > Ayarlar > Sohbetler > Sohbet Yedeği’ne giderek bir iCloud yedeklemeniz olduğunu doğrulayın.
- En son yedeklemenin ne zaman oluşturulduğunu görebiliyorsanız WhatsApp’ı silin ve yeniden yükleyin.
WhatsApp Sohbet geçmişi ne kadar saklanır?
Yerel yedekleme ile geri yükleme: Burada saklanan veriler son 7 günü kapsar. Her gece saat 02.00’de otomatik olarak kaydedilir verileriniz. Eğer /sdcard/WhatsApp/ klasöründe dosyalarınızı bulamıyorsanız, muhtemelen veriler dahili depolama klasöründe saklanıyordur.WhatsApp eski mesajlarımı nasıl görebilirim?
Yeni Android cihazınızın, yedeklemenizin kayıtlı olduğu Google Hesabına bağlı olduğuna emin olun. WhatsApp’ı yükleyin ve açın, ardından numaranızı doğrulayın. Sohbet ve medyalarınızı Google Drive’dan geri yüklemek için, sorulduğunda GERİ YÜKLE’ye dokunun. Geri yükleme işlemi tamamlandıktan sonra İLERİ’ye dokunun.iPhone silinen mesajlar nasıl geri alınır?
iOS İçin Silinen Mesajları Geri Getirme Yöntemi Silinen mesajlar iOS’ta, iCloud veya iTunes üzerinden yedekleme sayesinde geri getirilebilir. Bunun için; Dosya>>Aygıtlar ve Yedekten Geri Al seçeneğini takip ederek bu bölümden silinen mesajlarınızı geri getirebilirsiniz.
WhatsApp’ta silinen mesajlar nasıl okunur iPhone?
Bölüm 2. Yedekleme Kullanılarak iPhone’da Silinen WhatsApp Mesajları Nasıl Okunur
- WhatsApp’ı kaldırın.
- App Store’da WhatsApp’ı arayın ve yeniden yükleyin.
- Telefon numaranızı doğrulayın.
- Mesaj geçmişinizi almak için ekrandaki talimatları izleyin.