AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Eski tarihli tweetlere nasil bakilir?

Editör

Yeni Üye

Eski tarihli tweetlere nasıl bakılır?​

Twitter’daki tüm tweetlerinizi görmek istiyorsanız Twitter’dan dosya talebinde bulunabilirsiniz. Ayarlar’dan Hesap sekmesine tıklayın sayfanın en altında Tweet arşivini iste seçeceğini göreceksiniz.

Twitter’da tweet atma nasıl olur?​

Tweet paylaşma
- Adım 1. Anasayfa zaman akışınızdaki bir Tweette veya bir Tweetin ayrıntılarında, paylaş simgesine dokunun.
- Adım 2. En sık mesajlaştığınız hesapların hızlı paylaşım listesinden bir alıcı seçin.
- Adım 3. Mesajınıza Yorum ekleme seçeneğiniz vardır.
- Adım 4. Gönder’e dokunun.

Ilk attığım tweeti nasıl bulurum?​

Ilk attığım tweeti nasıl bulurum?
Twitter, üyelerinin attığı ilk tweeti gösteren yeni bir sayfa yayınladı. Twitter, kullanıcıların gönderdiği ilk tweeti gösteren yeni bir servisini duyurdu. Söz konusu sayfada kullanıcılar, kullanıcı adı yazarak o hesaptan atılan ilk tweete ulaşabiliyor.

Twitter thread nasıl yapılır?​

Twitter thread nasıl yapılır?
- Oluştur simgesine dokunun.
- Tweet oluşturma penceresinden seçenekleri açarak son Tweetinize eklemek üzere Tweet Dizisine Devam Et öğesine dokunun.
- İçerik ekleyin ve Tweet dizinize eklenecek Tweete dokunun.
- Daha eski bir Tweete Tweet dizisi eklemek istiyorsanız başka bir Tweet seçmek için simgesine tıklayın.

Twitter gelişmiş arama nasıl yapılır?​

Gelişmiş aramayı kullanma
- Aramanızı twitter.com’da arama çubuğuna girin.
- Arama sonuçları sayfanızın sağ üst kısmında yer alan Arama filtreleri altında bulunan Gelişmiş arama öğesine tıklayın veya Daha fazla seçenek öğesine ve ardından Gelişmiş arama öğesine tıklayın.

Tweet atmak mı Tweet atmak mı?​

Tweet atmak, Twitter’ın paylaşımı anlamına gelmektedir. Yani bu sosyal medya platformunda bir şey paylaşmanın yolu tweet atmaktır.

Twitter adresi nasıl paylaşılır?​

Twitter adresi nasıl paylaşılır?
Bir Tweetin, Anın, Listenin, Twitter Sohbet Odasının veya Topluluğun URL bağlantısını verme
- Adım 1. URL bağlantısını bulmak istediğiniz Tweete gidin.
- Adım 2. Paylaş simgesine dokunun.
- Adım 3. Tweeti paylaşma aracı… öğesine dokunun.
- Adım 4. Tweetin bağlantısını kopyala’yı seçin. URL, şimdi panonuza kopyalanmış durumdadır.

Twitter Gelişmiş Arama nerede?​

Twitter Gelişmiş Arama nerede?
Gelişmiş aramayı kullanma
- Aramanızı twitter.com’da arama çubuğuna girin.
- Arama sonuçları sayfanızın sağ üst kısmında yer alan Arama filtreleri altında bulunan Gelişmiş arama öğesine tıklayın veya Daha fazla seçenek öğesine ve ardından Gelişmiş arama öğesine tıklayın.
Twitter alıntılara nasıl bakılır?​
Bu sorunun basit çözümünü sizlerle adım adım paylaşalım.
- İlk olarak alıntılanan içeriğin kullanıldığı tweeti yeni sekmede açın.
- Ardından yeni sekmede açtığınız tweetin tarayıcınızdaki bağlantısını kopyalayın.
- Kopyaladığınız bağlantıyı Twitter’ın arama çubuğuna yapıştırın.
- Enter’a basın.
Twitter Unroll ne demek?​
twitter’daki floodları tek sayfada okumanızı sağlayan bir site. flood’a cevap olarak app hesabını mention yapıp unroll yazıyorsunuz, bir bot aracılığıyla tweet zincirini tek sayfada birleşiyor. nasıl bir üşengeçseniz artık zinciri okumak yerine bunu yapıyorsunuz evet.

Twitter deck nasıl kullanılır?​

Twitter deck nasıl kullanılır?
http://tweetdeck.twitter.com adresine gidin veya Mac için masaüstü uygulamasını açın.
- Twitter hesabınızla giriş yapın. Başkalarıyla paylaşılmayan bir Twitter hesabı kullanmanızı öneririz.
- Giriş yaptıktan sonra TweetDeck hesabınıza birden fazla Twitter hesabı bağlayabilirsiniz.

Gelişmiş arama nasıl yapılır?​

Gelişmiş arama nasıl yapılır?
Gelişmiş Arama yapma
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Gelişmiş Arama’ya gidin: google.com/advanced_search.
- “Şu sayfaları bul…” ifadesinin altındaki sorgu alanlarını seçip şunları yapabilirsiniz:
- Sonuçlarınıza eklemek veya sonuçlarınızdan kaldırmak istediğiniz kelimeleri girin.

Twitter neden tam ekran?​

Twitter ekran boyutunu değiştirebilmek için öncelikle Twitter sitesine giriş yapıyoruz. (3 nokta) daha fazla basın ”ayarlar ve gizlilik” Ayarlara giriyoruz ”genel” yazan bölüme göz gezdiriyoruz ”ekran” yazan yere tıklayın .

Twitter tweetleri kaç karakterle kısıtlıyor?​

En popüler sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Twitter’da kullanıcılar paylaşımlarında eskiden en fazla 140 karakter kullanabiliyordu. Bununla birlikte birkaç sene önce Twitter karakter sınırı iki katına çıkarılmıştır. Böylece kullanıcıların paylaşımlarında 280 karaktere kadar kullanabilmesi mümkün hale gelmiştir.

Eski tarihli tweetlere ulaşmak için Twitter üzerindeki tüm tweetlerinizi görmek istiyorsanız, Twitter'dan dosya talebinde bulunabilirsiniz. Bunun için şu adımları izleyebilirsiniz:
1. Twitter hesabınızda Ayarlar'a tıklayın.
2. Hesap sekmesine geçiş yapın.
3. Sayfanın en altında "Tweet arşivini iste" seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneği kullanarak eski tweetlerinizi bir dosya olarak talep edebilir ve inceleyebilirsiniz.

Twitter'da tweet atmak için ise aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Anasayfa zaman akışınızda paylaşmak istediğiniz bir tweete tıklayın veya bir tweetin ayrıntılarında paylaş simgesine dokunun.
2. En sık mesajlaştığınız hesapların hızlı paylaşım listesinden bir alıcı seçin.
3. İsterseniz mesajınıza yorum ekleyebilirsiniz.
4. Tüm bilgileri girdikten sonra "Gönder" butonuna tıklayarak tweetinizi paylaşabilirsiniz.

Eğer ilk attığınız tweeti bulmak istiyorsanız, Twitter üzerinde kullanıcı adınızı girerek o hesaptan atılan ilk tweete ulaşabileceğiniz bir sayfa bulunmaktadır.

Twitter'da tweet thread'i yaratmak isterseniz, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. "Oluştur" simgesine tıklayın.
2. Tweet oluşturma penceresinde seçenekleri açarak son Tweetinizin altında "Tweet Dizisine Devam Et" seçeneğine tıklayın.
3. İçerik ekleyerek tweetlerinizi sıralayın.
4. Daha eski bir tweete tweet dizisi eklemek isterseniz, "..." simgesine tıklayarak başka bir tweet seçebilirsiniz.

Eski tweetleri veya konuları aramak için Twitter'ın gelişmiş arama özelliğini kullanabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için arama çubuğuna istediğiniz anahtar kelimeleri girerek aramanızı detaylandırabilirsiniz. Aynı şekilde Twitter adreslerini paylaşmak veya alıntı tweetlere bakmak için de belirli adımları takip etmek yeterli olacaktır.

Herhangi bir konuda daha fazla bilgi veya detay isterseniz sormaktan çekinmeyin!

Geri