AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Eski Sevgiliye Mesaj Atma Bahaneleri Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Eski sevgiliye mesaj atma bahaneleri nedir? İlişkinin bitmesine rağmen iletişimi sürdürmek isteyebilirsiniz. Ancak, geçmiş ile yüzleşmek yerine ilgisiz konularla meşgul olmak daha kolaydır. Güncel bir haber ya da ortak bir arkadaşın doğum günü gibi bahaneler bulunabilir. Ayrıca, yardım veya öneri talepleriyle de eski sevgiliye ulaşabilirsiniz. Ancak, bu bahaneler gerçekten samimi olmalı ve eski ilişkiyi yeniden canlandırmak amacı taşımamalıdır. Unutmayın, geçmişteki ilişkiyi tamamen kabullenip, yeni başlangıçlara odaklanmak önemlidir.
İçindekiler

Eski sevgiliye mesaj atma bahaneleri, ilişkinin bitmesinden sonra iletişimi sürdürmek veya duygusal bir anı paylaşmak için kullanılan bahanelerdir. İnsanlar genellikle eski sevgililerine mesaj atmak istediklerinde bir bahane bulmak isterler. İşte en çok aranan 19 eski sevgiliye mesaj atma bahanesi:
1. Doğum günü: Eski sevgilinin doğum günü, ona bir mesaj atmak için mükemmel bir bahane olabilir. Ona güzel dileklerde bulunabilir ve iyi niyetinizi gösterebilirsiniz.
2. Özel günler: Özel günler, eski sevgiliye mesaj atmak için başka bir fırsattır. Yıl dönümü, Sevgililer Günü veya önemli bir tarih gibi günlerde ona hatırladığınızı ve hala düşündüğünüzü gösterebilirsiniz.
3. Ortak ilgi alanları: Ortak ilgi alanları, eski sevgiliye mesaj atma bahanesi olarak kullanılabilir. Bir film, kitap veya müzik hakkında bir şeyler paylaşarak iletişimi başlatabilirsiniz.
4. Yardım isteme: Bir konuda yardıma ihtiyacınız olduğunu söyleyerek eski sevgiliden yardım istemek, onunla iletişim kurmanın bir yoludur. Ancak bu bahaneyi kullanırken samimi olmalısınız ve gerçekten yardıma ihtiyacınız olmalı.
5. Güncel olaylar: Güncel olaylar hakkında bir şeyler paylaşarak eski sevgiliye mesaj atabilirsiniz. Bir haber, spor etkinliği veya popüler bir konu hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
6. Ortak arkadaşlar: Ortak arkadaşlarınız aracılığıyla eski sevgiliye ulaşabilirsiniz. Onunla ilgili bir konuda bilgi almak veya selamını iletmek için ortak arkadaşlarınızı kullanabilirsiniz.
7. Geçmiş anılar: Geçmişte yaşadığınız güzel anıları hatırlatarak eski sevgiliye mesaj atabilirsiniz. Bir fotoğraf veya anı paylaşarak duygusal bir bağ kurabilirsiniz.
8. Sağlık durumu: Kendi sağlık durumunuz hakkında bilgi vermek veya onun sağlık durumu hakkında endişelerinizi paylaşmak için mesaj atabilirsiniz. Ancak bu bahaneyle dikkatli olmalı ve samimi bir şekilde iletişim kurmalısınız.
9. Ortak projeler: Eski sevgiliyle ortak bir projede yer aldıysanız, projenin ilerlemesi veya sonuçları hakkında bilgi almak için mesaj atabilirsiniz.
10. Özür dileme: İlişkinin sona ermesinden sonra bir şeylerin yanlış gittiğini düşünüyorsanız, eski sevgiliye özür dilemek için bir mesaj atabilirsiniz. Ancak özrünüz samimi olmalı ve geçmişi tekrar açmaktan kaçınmalısınız.
11. Ortak hedefler: Eski sevgiliyle ortak hedefleriniz varsa, bu hedefler hakkında bilgi almak veya ilerlemeleri hakkında bir mesaj atabilirsiniz. Ancak bu bahaneyle iletişimi sürdürmek için gerçekten ortak bir hedefinizin olması önemlidir.
12. Eski ortaklara dair bir konu: Ortak bir arkadaşınızın veya tanıdığınızın eski sevgilisiyle ilgili bir konu hakkında bilgi almak veya fikir alışverişinde bulunmak için mesaj atabilirsiniz.
13. Minnettarlık: Eski sevgilinin size yardım ettiği veya destek olduğu bir durumu hatırlatarak minnettarlığınızı iletebilirsiniz. Ancak bu bahaneyle samimi olmalı ve gerçekten minnettar olduğunuzu göstermelisiniz.
14. Ortak hobiler: Ortak hobileriniz hakkında bir şeyler paylaşarak eski sevgiliye mesaj atabilirsiniz. Bir etkinlik, yarışma veya ilginç bir deneyim hakkında bilgi vermek için bu bahaneyi kullanabilirsiniz.
15. İyi dilekler: Eski sevgilinin hayatında olumlu bir gelişme olduğunda veya bir hedefe ulaştığında, ona iyi dileklerde bulunmak için bir mesaj atabilirsiniz. Bu, samimi bir şekilde iletişim kurmanın bir yoludur.
16. Ortak sevilen bir şey hakkında konuşma: Ortak bir sevdiğiniz şey hakkında bir şeyler paylaşarak eski sevgiliyle iletişimi sürdürebilirsiniz. Bir film, dizi veya müzik hakkında fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.
17. Gelecek planları: Eğer gelecekte yapmayı planladığınız bir etkinlik veya seyahat varsa, eski sevgiliyle bunu paylaşabilir ve onunla bu konuda konuşabilirsiniz.
18. Ortak bir sorun hakkında bilgi almak: Ortak bir sorununuz varsa veya bir konuda bilgi almanız gerekiyorsa, eski sevgiliye mesaj atarak bu konuda yardım isteyebilirsiniz.
19. Samimi bir sohbet: Eski sevgiliyle samimi bir sohbet etmek için bir bahane bulabilirsiniz. Onunla güncel hayatınız hakkında konuşabilir veya duygusal destek isteyebilirsiniz.

Eski sevgiliye mesaj atma bahaneleri
Eski fotoğrafları hatırlattı.
Özlem duygusu ağır bastı.
Onunla ilgili bir haber duyuldu.
Geçmiş anılar canlandı.
Yeni bir şarkı eski günleri hatırlattı.

Eski sevgiliye mesaj atma bahaneleri
Eski bir anı paylaşmak istedim.
Onunla ilgili bir rüya gördüm.
Özür dilemek istedim.
Onun doğum gününü hatırladım.

Geri