AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Eski MSN ne oldu?

Editör

Yeni Üye

Eski MSN ne oldu?​

Microsoft’un 13 yıllık geçmişi olan anlık mesajlaşma uygulaması Messenger, kapanıyor. Teknoloji devinin eski adıyla MSN Messenger yeni adıyla Windows Live Messenger olan anlık mesajlaşma yazılımını, son aylarını yaşıyor.

MSN Haber kimin?​

MSN Haber kimin?
Ayrıca, haber, hava, spor, finans, seyahat, yiyecek & içecek ve sağlık & fitness gibi uygulamaların dahil olduğu MSN uygulamaları da vardır. Haber, hava, spor ve finans Bing olarak yeniden markalaşdı, geri kalanları ise Windows 10-da durduruldu….MSN.
Sahip | Microsoft
Başlama tarihi | 24 Ağustos 1995
Geçerli durum | Çevrimiçi

MSN Türkiye nedir?​

MSN Türkiye nedir?
MSN, Microsoft’un internet tabanlı hizmetlerini yürüttüğü kurumudur. MicroSoft Network kelimelerinin kısaltılmış hâlidir. 24 Ağustos 1995 tarihinde Windows 95 işletim sistemi ile birlikte çıkmıştır ve ilk kez MSN Dial-up adında bir çevrimiçi hizmet olarak başlatıldı.

MSN ne dinliyorum özelliği?​

“msn de ne dinliyorum özelliği” başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. karşınızdaki kişi dışarıda olup da nasıl sürekli parçaları değiştiriyor diye soru işareti bırakan özellik. genellikle orada yazılan müzikler dinlenmek amaçlı deil,gayet karşı tarafa sinyal vermek amaçlı bulundukları yeri süslemektedirler.

Hala msn kullanan var mı?​

Hala msn kullanan var mı?
MSN Messenger, Live Messenger ismiyle 8 Nisan 2013’te aramızdan ayrıldı. Ancak bu tarihe kadar yıllarca milyonlarca insanın internet üzerinden iletişimde kalmasını sağladı. WhatsApp’ın ve Facebook Messenger gibi platformların atası da diyebiliriz.

Messenger türkiyeye ne zaman geldi?​

Messenger türkiyeye ne zaman geldi?
MSN Messenger bir kişi sunucusu yerine genellikle . NET Messenger Service (sistemin çalışmasını sağlayan sunucu ve protokoller) olarak anılır….MSN Messenger.
Geliştirici(ler) | Microsoft
İlk yayınlanma | 22 Temmuz 1999
Güncel sürüm | v7.0.0820 / 11 Eylül 2007
İşletim sistemi | Windows
Tür | Sohbet ve iletişim

Ne Dinliyor özelliği?​

Bu özelliği kullandığınızda Spotify’da dinlediğiniz şarkının adı da Twitter bionuzda kendine yer buluyor. Uygulama GitHub üzerinden indirilerek ya da resmi internet sitesinden Twitter ve Spotify hesaplarını bağlayarak kullanılabiliyor. Böylece dinlenen müzikleri karşımızdaki insanlara gösterebiliyoruz.

MSN Messenger ne zaman?​

MSN Messenger ne zaman?
MSN Messenger, Microsoft’un 1999’dan 2005’e kadar geliştirdiği anında iletileşme servisi’dir. Şubat 2006’da Microsoft’un çevrimiçi hizmet ve yazılım dizisi Windows Live’in bir parçası olarak Windows Live Messenger olarak ismi değiştirilmiştir.

Messenger kaç senesinde çıktı?​

Messenger kaç senesinde çıktı?
5 Mart 2012’de, Windows Masaüstü için Messenger, Windows 7 kullanıcıları için resmi olarak yayınlandı. 21 Kasım 2011’de yazılım test süreci kısıtlı sayıda kullanıcı için başladı.

Eski MSN Messenger, Microsoft'un 13 yıllık geçmişi olan anlık mesajlaşma uygulamasıydı. MSN Messenger daha sonra yeni adıyla Windows Live Messenger olarak isimlendirildi ve sonunda 8 Nisan 2013 tarihinde kapanarak artık kullanılamaz hale geldi.

MSN Haber ise Microsoft'a ait bir internet tabanlı hizmettir. Bu hizmet, haber, hava durumu, spor, finans, seyahat, yiyecek & içecek ve sağlık & fitness gibi uygulamaları içeriyordu. Bazı bölümler Bing olarak yeniden markalaşırken, Windows 10'da bazı uygulamalar durduruldu. MSN, 24 Ağustos 1995 tarihinde başlamış bir hizmettir ve halen çevrim içi olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

MSN Türkiye ise Microsoft'un internet tabanlı hizmetlerini yürüttüğü bir kurumdur. Kısaca Microsoft Network'ün (MSN) Türkiye'deki hizmetidir. MSN Türkiye, Windows 95 işletim sistemi ile birlikte 24 Ağustos 1995 tarihinde başlatılmıştır ve ilk olarak MSN Dial-up adıyla çevrim içi hizmet sunmuştur.

"Eski MSN'de ne dinliyorum özelliği" olarak adlandırılan özellik, kullanıcıların anlık durumlarında dinledikleri müziği göstermelerini sağlayan bir özelliktir. Bu özellik genellikle karşı tarafa sinyal vermek amacıyla kullanılır ve çoğunlukla dinlenen müzikleri paylaşmak için kullanılır.

Günümüzde hala MSN Messenger'ı kullanan insanlar bulunmamaktadır çünkü uygulama 2013 yılında kapanmıştır. Ancak, MSN Messenger yıllarca milyonlarca insanın iletişimde kalmasını sağlamış ve WhatsApp gibi platformların atası olarak kabul edilebilir.

MSN Messenger (Windows Live Messenger) 22 Temmuz 1999 tarihinde ilk kez yayınlandı ve en güncel sürümü v7.0.0820 ise 11 Eylül 2007 tarihinde çıkmıştır. İşletim sistemi olarak Windows'u desteklemektedir ve sohbet ile iletişim amacıyla kullanılmaktaydı.

Son olarak, Messenger Türkiye'ye 5 Mart 2012 tarihinde Windows Masaüstü için yayınlandı ve resmi olarak Windows 7 kullanıcıları için sunuldu. 21 Kasım 2011 tarihinde ise yazılımın test süreci kısıtlı sayıda kullanıcı için başladı.

Geri