AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Eski MHK Baskani kim?

Editör

Yeni Üye

Eski MHK Başkanı kim?​

Eski MHK Başkanı Serdar Tatlı hakkında bilgiler.

MHK Başkanı kim seçer?​

a) MHK, TFF Başkanı’nın teklifi ve Yönetim Kurulu’nun onayı ile atanan bir başkan ile sekiz (8) üyeden oluşur. b) MHK kendi üyeleri arasından bir başkan vekili seçer.
Merkez Hakem Kurulu kim?​
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantıda Merkez Hakem Kurulu’nun Başkan ve üyelerini belirledi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığı’na Ferhat Gündoğdu getirildi.

Dr Ferhat Gündoğdu Kimdir?​

Dr Ferhat Gündoğdu Kimdir?
Ferhat Gündoğdu, TFF bünyesinde MHK Eğitimden Sorumlu üyesi olarak görev almıştı. Lokman Hekim Üniversitesi’nde spor yöneticiliği alanında akademik görevlerde bulunan Ferhat Gündoğdu, Türk Eğitim Derneği’nde de okul yatırımları ve planlama müdürü olarak görev yürütmektedir.

MHK üyeleri kimler?​

MHK üyeleri kimler?
Yeni MHK üyeleri ise Yunus Yıldırım, Ahmet Şahin, Sebahattin Şahin, Hakan Sivriservi, Kamil Abitoğlu, Nihat Mızrak, Hikmet Öksüzoğlu ve Serdar Çakıroğlu. TFF daha önce Ferhat Gündoğdu’yu, istifa eden Metin Tokat’ın yerine MHK üyeliğine atamıştı.

Serdar Tatlı ne zaman MHK Başkanı?​

24 Ocak 1966, Şanlıurfa), eski Türk futbol hakemi. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunun eski başkanıdır. 25 Ağustos 2020’de MHK başkanlığına getirildi. Kariyeri boyunca Türkiye Süper Lig’inde 9 sezon boyunca 119 maç yönetmiştir.

Yeni MHK başkanı kim olur?​

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı’na (MHK) Ferhat Gündoğdu’nun getirildiğini açıkladı. Karar, TFF Yönetim Kurulu’nun bugünkü toplantısı sonrası kamuoyuna duyuruldu.
Hakem atamalarını kim yapıyor?​
Merkez Hakem Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonuna bağlı bir kuruldur. Yurt içinde ve yurt dışında oynanan maçlarda görev alan hakemlerin atamasını yapmaktadır.

Merkez Hakem Kurulu kaç kişiden oluşur?​

Merkez Hakem Kurulu kaç kişiden oluşur?
(2) Kurul, Başkan dahil en az sekiz üyenin katılımı ile toplanır. (3) Mazereti nedeniyle toplantıya katılamayacak üyelerin yerine yedekleri çağrılır. (4) Çalışma programı, toplantı gündemi, toplantı veya tespit tutanağını inceleme usul ve esasları ile toplantıya ilişkin diğer hususlar Başkan tarafından belirlenir.

Ferhat Gündoğdu kimdir hangi Takimli?​

Ferhat Gündoğdu kimdir hangi Takimli?
Gündoğdu aynı zamanda Türk Eğitim Derneği 8(TED Koleji) şirketinde Okul Yatırımları ve Planlama Müdürü olarak görev yapıyor. Ferhat Gündoğdu asker kökenli isimlerden biridir. Kara Harp okulunu 1991 yılında bitirdi. Daha sonra Ankara Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde Yüksek Lisans yaptı.

Ferhat Gündoğdu kaç yaşında?​

52 yaşında (10 Ocak 1969)Ferhat Gündoğdu / Yaş

Merkez Hakem Kurulu kaç üyeden oluşur?​

“Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, Başkanın çağrısı üzerine Başkan dahil en az sekiz üyenin katılımı ile toplanır.

Eski MHK Başkanı, Serdar Tatlı'dır. Serdar Tatlı, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun eski başkanıdır. 25 Ağustos 2020 tarihinde MHK başkanlığına atanmıştır. Kariyeri boyunca Türkiye Süper Lig'inde 9 sezon boyunca 119 maç yönetmiştir.

MHK Başkanı, MHK kendi üyeleri arasından bir başkan vekili seçer. MHK, TFF Başkanı'nın teklifi ve Yönetim Kurulu'nun onayı ile atanan bir başkan ile sekiz üyeden oluşmaktadır.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığına Ferhat Gündoğdu atanmıştır. Ferhat Gündoğdu, TFF bünyesinde MHK Eğitimden Sorumlu üyesi olarak görev almıştı. Aynı zamanda Türk Eğitim Derneği'nde de okul yatırımları ve planlama müdürü olarak görev yapmaktadır.

MHK'nın diğer üyeleri ise Yunus Yıldırım, Ahmet Şahin, Sebahattin Şahin, Hakan Sivriservi, Kamil Abitoğlu, Nihat Mızrak, Hikmet Öksüzoğlu ve Serdar Çakıroğlu'dur. Ferhat Gündoğdu, istifa eden Metin Tokat'ın yerine MHK üyeliğine atanmıştır.

Ferhat Gündoğdu, tarafından, hakem atamalarını yapmaktadır. Kurul, Başkan dahil en az sekiz üyenin katılımı ile toplanmaktadır.

Ferhat Gündoğdu'nun yaşını sorduğunuzda, 10 Ocak 1969 doğumlu olduğunu ve şu anda 52 yaşında olduğunu belirtebilirim. Ferhat Gündoğdu aynı zamanda asker kökenli bir isimdir. Kara Harp Okulu'ndan mezun olmuş ve Ankara Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde yüksek lisans yapmıştır.

Geri