AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Esime nasil guzel sozler soyleyebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Eşime nasıl güzel sözler söyleyebilirim?​

Kocaya Güzel Sözler
Ne romantik sözler?
En romantik aşk sözleri

Kocaya ne diye hitap edilir?​

Şu sevgiliye seslenme şekilleri sana fikir verebilir:
- Aşk.
- Aşkım.
- Bitanecik aşkım.
- Birtanem.
- Canım.
- Değerlim.
- Hayatım.
- Ruh eşim.
Osmanlı padişahları eşlerine nasıl hitap ederdi?
“İzzetli, hürmetli, hakikatli, adamlıklı, şefkatli, hatırlı, gönüllü, asilli, usullu, akıllı, izanlı, hünerli, marifetli, üsluplu, yakışıklı, güzel huylu, tatlı dilli, uzun boylu ince belli, ayıpsız hatunum, helalim Firdevs Hatun huzuruna, derun-i dilden ve can u gönülden selamlar ve dualar edip ol mübarek nazik …
Sevgiliyi Mutlu edecek Sözler
Ne güzel aşk sözleri kısa?
KISA SÖZLER

Erkek eşine nasıl hitap etmeli?​

Karı ve koca birbirlerini en çok sevdikleri ve hoşlandıkları adlarıyla çağırmalıdırlar. Adıyla olsun, soyadıyla, lakap veya toplumsal unvanlarıyla olsun fark etmez. Önemli olan, eşinin hoşlandığı isimlerin tercih edilmesidir.
Peygamber Efendimiz eşine ne diye hitap ederdi?
Nezaket abidesi Peygamber Efendimiz, eşine hitap ederken sevgi sözcükleri kullanmayı ihmal etmiyordu. Meselâ Hz. Aişe’ye, ‘Uveyş’, ‘Aiş’, ‘Hümeyra’ gibi hoş anlamlara gelen isimlerle sesleniyordu.

Erkek eşine nasıl Seslenmeli?​

Osmanlı zamanında eşlere ne denirdi?
Bir cariye padişahın eşi olursa kadın efendi ve ikbal olarak isimlendirilir, onun emrine de cariyeler verilirdi. Padişah, valide sultan, şehzade ve sultanların hizmetinde usta cariyeler görev alırken, ikbal ve kadın efendilerin hizmetine verilenler usta sınıfından olmazdı.
Hepsinde sen varsın benim tek gerçek aşkım. Seni çok seviyorum. Hayatıma giren en güzel ve en hayırlı şey sensin aşkım. Seni bir ömür boyu sevmek ve her zaman mutlu etmek istiyorum….Seni Çok Seviyorum Mesajları
Sevgiliye ne yazabilirim?
Sevgiliye güzel sözler

Özdemir Asaf ne demiş?​

Çok ayrılık içtim ben kalbim güzel hani.
Bir aşk sözü söyler misin?
En Güzel Aşk Sözleri

Kuranda eşe nasıl hitap edilir?​

İslam, bütün Müslümanlara, özellikle de eşlere sevgi dersi verdiği için muhatabımızı eşin en çok hoşlandığı isimle çağırmamızı tavsiye ediyor. Belki de bazı erkekler doktor, mühendis veya bey gibi lakapların hanımı tarafından kullanılmasından hoşlanmayabilirler. Örneğin; Ahmetçiğim demesinden daha çok hoşlanabilir.

Geri