AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Esim bana karsi cok soguk ne yapmaliyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Eşim bana karşı çok soğuk ne yapmalıyım?​

Bu problemi ortadan kaldırmak için ise yapabileceğiniz şeyler çok fazla. En ufağından eşinizin yaparken çok zevk alabileceği bir şeyi tekrar yaşatın. Eşinize yeni şeylerle gelmeye çalışın.Okuyun, araştırın ne yapabilirsiniz diye düşünün. Unutmayın ki siz istedikçe yapamayacağınız bir şey yok.
Eşime karşı nasıl davranmalıyım?
Peki mutlu bir evlilik için neler yapılmalı?
- Eşinizi eve geldiği zaman kapıda güleryüzle karşılayın.
- Gün içerisinde neler yaptığını sorun.
- Haklı da olsanız haksız da olsanız tartışmalardan uzak durun.
- Eşinize kimsenin yanında küçük düşürücü ya da aşağılayıcı sözler söylemeyin.
Kocam bana ilgi göstermesi için ne yapmalıyım?
Hobilerine ilgi gösterin Benzer ilgilere sahip olmanız, daha fazla ortak yönünüz olması ile sohbetlerinizin daha fazla olmasını sağlayabilir. Bu ise kocanızın sizi pek çok şey hakkında konuşabileceği biri olarak görmesine ve size daha fazla sevgi göstermesine yardımcı olabilir.

Iyi bir eş olmak için neler yapmalı?​

Sıkıntılı hallerde mücadele edebilen, bollukta da azmayan bir tutum olmalı. Yani, yaşantıda dengeli ve ölçülü olmalı. Bulunduğun konumdan isyan etmeden, ulaşılabilir hedeflere umutla yürüyebilmektir ideal eş! Zevkli bir eşle zevkiniz, bilgili eşle bilginiz, insan eşle insanlığınız gelişir.
Bir erkeğin ilgisini nasıl çekersin?
Hoşlandığınız Kişinin İlgisini Çekmenin 12 Yaratıcı Yolu
- Sosyal medya paylaşımlarınıza aranızda geçen muhabbetlere gönderme yapan tatlı espriler ekleyin.
- Herkesin hayalinde almak istediği bir şeyler vardır.
- Kankalarının tamamının kalbini çalıp sürekli sizden süper bir şekilde bahsetmelerini sağlayın.
Eşimle hep kavga ediyoruz ne yapmalıyım?
“Eşimle sürekli kavga ediyoruz” diyorsanız…
- Farklılıklarınızı kabul edin.
- Birbirinizin haklarına saygı gösterin.
- Beklentilerinizi dile getirin.
- İletişim her şeyin anahtarı
- Tartışmak için bahane aramayın.
- Birbirinize zaman tanıyın.
- Net olun.
- Birbirinizin ailesini tanıyın.
İlişkilerdeki anahtar tavır partnerinize saygı duymak ve onunla açık iletişim kurmaktır. Bir tartışma ile nasıl başa çıktığınız, ilişkinizin geleceği üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir. Bu nedenle olayları olgun ve saygılı bir şekilde ele aldığınızdan emin olmalısınız.
Iyi bir koca nasıl bulunur?
- 1- Hislerinize karşı hassas olmalı Her adam Bay Hassas değildir.
- 2- Takım arkadaşınız olmalı İyi bir koca patronunuz ya da diktatörünüz değildir.
- 3- Duygusal olarak size şeffaf olmalı Hayatınızı duygu duvarlarını yıkmaya çalışarak geçiremezsiniz.
- 4- İlişki için çabalamak istemeli.
- 5- Kendini bulmuş olmalı

Geri