Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

ESEV kimlere burs verir?

Editör

Yeni Üye

ESEV kimlere burs verir?​

Erzincan Eğitim Kültür Vakfı, nüfus kütüğü Erzincan olup lisans düzeyinde devlet üniversitesi kazanan öğrencilerden karşılıksız burs başvurusu almaktadır.

Yarının sağlıkçıları bursu kimlere verilir?​

Yarının sağlıkçıları bursu kimlere verilir?
Vakıf 2021 – 2022 eğitim-öğretim dönemi boyunca mikrocerrahi ve rekonstrüksiyon ile iş kazalarına bağlı acil tıp branşlarını destekleyen dallarda eğitim görenler olmak üzere, tıp öğrencilerine ve sağlık konusunda lisans düzeyinde eğitim gören başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine burs …

Ilkokul öğrenci bursu ne kadar?​

Ilkokul öğrenci bursu ne kadar?
Maddi imkandan yoksun olduğunu belgelerle beyan eden ve belirlenen başarı kriterlerine sahip öğrenciler burs için başvuruda bulunabilirler. 2020– 2021 Eğitim-Öğretim döneminde ilköğretim öğrencisine her ay 150 TL, orta öğretim öğrencisine 200 TL, üniversite öğrencisine ise 280 TL burs verilmektedir.

EKEV burs başvurusu sonuçları ne zaman?​

Burs Sonuçları 30 Ekim 2019 Tarihinde Açıklanacak. A-Burs Ön Başvuruları Aşağıda Bulanan “EKEV ÖN KAYIT FORMU” Butonuna Basarak, Açılan Sayfada Öğrencilerin Ön Kayıt Formunu Doldurmaları Gerekmektedir. Maildeki Adresimize Eksik Belge Olmayacak Şekilde Tarafımıza Göndermeniz Gerekmektedir.

ESEV bursu ne kadar?​

ESEV bursu ne kadar?
Vakıf yaptığı açıklamada 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında başka bir kişi/kurumdan karşılıksız burs alan öğrenciler ESEV bursuna aday olamayacağını ve geri ödemeli olan öğrenim kredisi alınması burs için engel oluşturmayacağını açıkladı. Burs Miktarı: Vakıf, 2021- 2022 eğitim öğretim yılında 750 TL burs verecek.

Tiskmcv yarının sağlıkçıları bursu ne kadar?​

Tiskmcv yarının sağlıkçıları bursu ne kadar?
Tıp öğrencileri için aylık 1.500 Türk Lirası, diğer sağlık bilimleri alanlarındaki öğrenciler için 1.250 Türk Lirası Burs ile Yarının Sağlıkçıları Burs Programı başlıyor!

Ilkokul öğrencilerine burs veriliyor mu?​

EĞİTİM YARDIMI VE BURS HİZMETLERİ Vakıflar Genel Müdürlüğünce, vakfiyelerde yer alan hayır şartlarının yerine getirilmesi amacıyla, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve örgün ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan öğrencilere eğitim yardımı verilmektedir.

Erzincan Eğitim Kültür Vakfı, nüfus kaydı Erzincan'da olan ve lisans düzeyinde devlet üniversitelerinden kabul alan öğrencilere karşılıksız burs imkanı sağlamaktadır. Bu destek öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

"Yarının Sağlıkçıları Bursu" ise mikrocerrahi ve rekonstrüksiyon ile iş kazalarına bağlı acil tıp branşlarında eğitim alan tıp öğrencileri ile sağlık konusunda lisans düzeyinde eğitim gören başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan üniversite öğrencilerini desteklemektedir. Bu program kapsamında burs verilen miktarlar, tıp öğrencileri için aylık 1.500 TL, diğer sağlık bilimleri alanlarındaki öğrenciler için ise 1.250 TL olarak belirlenmiştir.

İlkokul öğrencilerine yönelik burs programları da bulunmaktadır. Maddi imkansızlıklarını belgeleyen ve belirlenen başarı kriterlerini karşılayan öğrencilere destek sağlanmaktadır. 2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminde ilkokul öğrencilerine her ay 150 TL, ortaokul öğrencilerine 200 TL ve üniversite öğrencilerine ise 280 TL burs verilmektedir.

EKEV (Erzincan Kültür Eğitim Vakfı) burs başvuruları sonuçları 30 Ekim 2019 tarihinde açıklanacak olup, öğrencilerin belirtilen tarihte duyurulan şekilde başvuru yapmaları gerekmektedir.

ESEV (Erzincan Sağlık Eğitim Vakfı) ise 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında başka bir kurumdan burs alan öğrencilere burs vermemekte ve geri ödemeli öğrenim kredisi alan öğrencilere de engel oluşturmayarak 750 TL burs desteği sağlamaktadır.

Son olarak, vakıflar genel müdürlüğü tarafından vakfiyelerde belirlenen şartları karşılayan öğrencilere eğitim yardımı sağlandığı belirtilmiştir. Bu destek kapsamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve örgün ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan öğrencilere destek verilmektedir.

Geri