AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

ESEV kayitlari ne zaman bitiyor?

Editör

Yeni Üye

ESEV kayıtları ne zaman bitiyor?​

Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’inde eğitim veren ESEV, yeni dönemde sanatseverlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Kayıtlar 14 Ağustos – 20 Eylül arasında yapılacaktır.

Atatürk Kültür Merkezi hangi kurslar var?​

14 yaş ve üstü vatandaşların katılabileceği Yetişkin Kültür Sanat Kursları’nda; resim, bağlama, gitar, tiyatro, modern dans, halk oyunları, keçe yapımı, dolgu bebek, nikah şekerleri yapımı, diksiyon, hüsn-i hat, örme ve düğümlü takı, İngilizce, Almanca, Arapça, grafik tasarım ve bilgisayar işletmenliği branşlarında …
ESEV kursları ne zaman başlıyor?​
51 branşta eğitim verecek ESEV’de dersler, 13 Eylül 2021’de başlayacak.

Zeytinburnu Kültür Merkezi hangi kurslar var?​

Zeytinburnu Kültür Merkezi hangi kurslar var?
Bağlama, çömlek, diksiyon, ebru, fotoğraf, gitar, halk oyunları, hüsn-i hat, kaligrafi, keman, kemençe, klasik cilt, minyatür, ney, Osmanlı Türkçesi, piyano, rölyef, şan, temel resim, tezhip, tiyatro, ud, yağlı boya ve yazarlık dallarında verilecek olan kursların tamamı Zeytinburnu Belediyesi tarafından ücretsiz olarak …

ESEV de hangi kurslar var?​

ESEV de hangi kurslar var?
Alanlarında usta eğitmenler eşliğinde kursiyerlere; gitar, bağlama, keman, ney, piyano, çello, Karadeniz kemençesi, koro, tanbur, şan gibi müzik ile ilgili kursların yanı sıra; drama, diksiyon, tiyatro, edebiyat, fotoğraf ve halk oyunları alanlarında da eğitimler veriliyor.

ESEV Vakfı kimin?​

MÜTEVELLİ HEYETİ’NİN KURULUŞU Mesut Kuruoğlu. Levent Can. Yusuf Muhtar Vidinli.

Atatürk Kültür Merkezi ne kadara mal oldu?​

İstanbul Taksim Meydanı’nda yer alan ve yıkılıp yeniden inşa edilen Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Cumhuriyet’in 98. yıl dönümünde bugün açılıyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tanıtım toplantısında AKM’nin yeni inşasının yaklaşık 2 milyar TL’ye mal olduğunu söyledi.
Esgev hangi kurslar var?​
El becerilerini ve yeteneklerini keşfetmek isteyenler ise el sanatları alanında tezhip, hüsn-i hat, minyatür, kalem işi, resim atölyesi gibi kurslarda eğitim alabiliyor.
- Drama.
- Edebiyat Atölyesi.
- Dijital Fotoğraf Atölyesi.
- Kısa Film Atölyesi.
- Sinema Atölyesi.
- Tiyatro Atölyesi.
- Türk Halk Oyunları

Cennet Kültür Merkezinde hangi kurslar var?​

Cennet Kültür Merkezinde hangi kurslar var?
İNGİLİZCE A1.

Kadir Topbaş Kültür Merkezi hangi kurslar var?​

Kadir Topbaş Kültür Merkezi hangi kurslar var?
Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilecek eğitimlere her yaştan sanatsever başvuru yapabilecek. 6-10 yaş arası çocuklar da piyano, drama, karikatür, resim ve halk oyunları eğitimine başvuru yapabilecekler.

EKEV kaç ay burs veriyor?​

4- Burslar, Ekim- Mayıs ayları arasında 8 (Sekiz) ay süre ile verilir. 5- 2021-2022 eğitim-öğretim yılı burs miktarı ayda 250 (iki yüz elli) Tl dir. Bu miktar her yıl EKEV tarafından belirlenecek oranda artırılacaktır.

ESEV kayıtları 14 Ağustos - 20 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır. Özellikle sanatseverlerin ilgisini çekebilecek birçok farklı branşta eğitimler verilecektir. Kayıt yapmak isteyenler bu tarih aralığında başvurularını gerçekleştirebilirler.

Atatürk Kültür Merkezi'nde 14 yaş ve üstü vatandaşların katılabileceği Yetişkin Kültür Sanat Kursları bulunmaktadır. Bu kurslarda resim, bağlama, gitar, tiyatro, modern dans, halk oyunları, keçe yapımı, diksiyon, hüsn-i hat, örme ve düğümlü takı, İngilizce, Almanca, Arapça, grafik tasarım ve bilgisayar işletmenliği gibi çeşitli branşlarda eğitimler verilmektedir.

ESEV'de ise 51 farklı branşta eğitimler verilecektir ve dersler 13 Eylül 2021 tarihinde başlayacaktır. ESEV'de gitar, bağlama, keman, ney, piyano, çello, Karadeniz kemençesi, koro, tanbur, şan, drama, diksiyon, tiyatro, edebiyat, fotoğraf ve halk oyunları gibi çeşitli alanlarda eğitimler sunulmaktadır.

ESEV Vakfı'nın mütevelli heyetinin kurucuları Mesut Kuruoğlu, Levent Can ve Yusuf Muhtar Vidinli'dir.

Ayrıca, belirttiğiniz diğer kültür merkezlerinde de çeşitli kurslar ve eğitimler bulunmaktadır. El sanatları, müzik, drama, edebiyat, fotoğraf, halk oyunları gibi farklı alanlarda eğitim almak isteyenler için çeşitli seçenekler mevcuttur.

EKEV ise burslarını Ekim-Mayıs ayları arasında 8 ay süre ile vermektedir. 2021-2022 eğitim-öğretim yılında burs miktarı ayda 250 TL olup, bu miktar her yıl EKEV tarafından belirlenecek oranda artırılabilmektedir.

Geri