AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

ESET parolasi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

ESET parolası nedir?​

ESET Smart Security veya ESET NOD32 Antivirus, ayarların başkaları tarafından değiştirilmemesi için kullanıcıya bir parola koruması sunar. Bu parola unutulduğunda ESET ayarlarını değiştiremez ve bilgisayarınızdan kaldıramazsınız(burada bahsi geçen parola, lisansınız ile ilgili bir parola değildir).

ESET lisansımı nasıl öğrenebilirim?​

ESET Lisansını Sorgula ne yazık ki piyasada korsan veya kopya olarak satılabilmektedir. Aşağıdaki kutuya satın aldığınız lisansı girerek gerçekliğini ve yasallığını kontrol edebilirsiniz. (Lisansınızı ESET ürün penceresi açıkken CTRL + U tuşlarına basarak görebilirsiniz.)
ESET’in merkezi Bratislava, Slovakya’dadır. Ayrıca Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa ve Asya’da da bölge ofisleri bulunmaktadır. 202 ülke ve bölgede satış ve destek hizmeti sunmaktadır.
ESET Kaldırma Programı nasıl kullanılır?
1.Adım : Bilgisayarınızın Denetim Masasını açıp Program Kaldır seçeneğini seçiniz. 2.Adım : Bilgisayarınızda yüklü programların listelendiği ekrandan ESET Endpoint Security yazılımını seçip ok işareti ile gösterilen Değiştir seçeneğini tıklayınız. 3.Adım : Karşınıza çıkan ekrandan İleri seçeneğini tıklayınız.
ESET güvenli mi?
Geçtiğimiz yıl 18 ev tipi kullanıcı güvenlik ürünlerini değerlendirdiklerinde, önde gelen bağımsız test laboratuvarı AV-Test ESET’in tespit performansını mevcut zararlı yazılımlara karşı %100 etkili ve sıfırıncı gün zararlı yazılımlara karşı %98.9 etkili şeklinde değerlendirdi.

ESET lisans koruması nasıl kaldırılır?​

Yüklemeyi Kaldırma koruması etkinleştirilmişse sizden Yönetici Parolasını girmeniz istenir. simgesine dokunun (veya Ana Ekran > Menü’ye gidin) ve Ayarlar > Güvenlik > Cihaz Yöneticileri’ne dokunun. ESET Endpoint Security for Android işaretini kaldırın ve Devre dışı bırak seçeneğine dokunun.

ESET cihaz kontrolü nedir?​

ESET File Security, otomatik aygıt (CD/DVD/USB/) denetimi sağlar. Bu modül genişletilmiş filtreleri/izinleri taramanıza, engellemenize veya ayarlamanıza ve bir kullanıcının belirli bir aygıta erişip erişemeyeceğini ve bu aygıtla çalışıp çalışamayacağını tanımlamanıza olanak tanır.
Eset Smart Security kaldırma:
- Önce bilgisayarınızın masaüstüne şu uygulamayı indirin.
- Daha sonra bilgisayarınızı güvenli modda açın.
- Güvenli modda masaüstüne indirmiş olduğunuz avremover_nt64_enu.exe veya avremover_nt32_enu.exe uygulamasını çalıştırın.
- Av Remover açıldığında Accept. butonuna tıklayın.

Geri