AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

ESET parola nedir?

Editör

Yeni Üye

ESET parola nedir?​

ESET Smart Security veya ESET NOD32 Antivirus, ayarların başkaları tarafından değiştirilmemesi için kullanıcıya bir parola koruması sunar. Bu parola unutulduğunda ESET ayarlarını değiştiremez ve bilgisayarınızdan kaldıramazsınız(burada bahsi geçen parola, lisansınız ile ilgili bir parola değildir).

Esedi nasıl kaldırırım?​

1.Adım : Bilgisayarınızın Denetim Masasını açıp Program Kaldır seçeneğini seçiniz. 2.Adım : Bilgisayarınızda yüklü programların listelendiği ekrandan ESET Endpoint Security yazılımını seçip ok işareti ile gösterilen Değiştir seçeneğini tıklayınız. 3.Adım : Karşınıza çıkan ekrandan İleri seçeneğini tıklayınız.

ESET nasıl devre dışı bırakılır?​

ESET nasıl devre dışı bırakılır?
- Windows işletim sisteminde görev çubuğunda, ekranın sağında saatin oradaki Eset Nod32 simgesini. iki kere tıklayın.
- Disable real-time file system protection (Gerçek zamanlı dosya sistemi korumasını kapat) ‘ı seçin.
- Eset Nod32’yi kapatmak istediğinizden emin misiniz diye soracaktır.
- Evet butonunu tıklayın.

NOD 32 nasıl kaldırılır?​

Bilgisayarınıza yüklediğiniz programlar kadar kaldırmayı denediğiniz programlarda zor kaldırılır . Bilgisayarda program kaldırmak için malum Başlat > Denetim Masası > Program Ekle // Kaldır kısmından programlarınızı kaldırabiliyorsunuz.

ESET Smart Security nasıl silinir?​

Eset Smart Security kaldırma:
- Önce bilgisayarınızın masaüstüne şu uygulamayı indirin.
- Daha sonra bilgisayarınızı güvenli modda açın.
- Güvenli modda masaüstüne indirmiş olduğunuz avremover_nt64_enu.exe veya avremover_nt32_enu.exe uygulamasını çalıştırın.
- Av Remover açıldığında Accept. butonuna tıklayın.

HIPS nasıl kapatılır?​

HIPS nasıl kapatılır?
HIPS ayarlarına Gelişmiş ayarlar(F5) > Algılama altyapısı > HIPS > Temel menüsünden ulaşabilirsiniz. HIPS durumu (etkin/devre dışı), ESET Internet Security ana program penceresinde Ayarlar > Bilgisayar koruması içinde gösterilir.
ESET başlangıç taraması nedir?​
Varsayılan olarak, ESET güvenlik ürünleri bilgisayar başlangıcında uygulamaları ve sistem belleğinizi tarar. Başlangıç taraması normalden uzun sürüyorsa geçici olarak başlangıç taramasını kapatabilirsiniz.
Smart Security nasil silinir?​
Eset Smart Security nasıl kaldırılır?
- Önce bilgisayarınızın masaüstüne şu uygulamayı indirin.
- Daha sonra bilgisayarınızı güvenli modda açın.
- Güvenli modda masaüstüne indirmiş olduğunuz avremover_nt64_enu.exe veya avremover_nt32_enu.exe uygulamasını çalıştırın.
- Av Remover açıldığında Accept. butonuna tıklayın.

HIPS ne?​

HIPS ne?
herkesin “high impact polystrene”in açılımı sandığı, sonra bir gün google *’da araştırırken “helping individual prostitutes survive” adlı, sokaklardaki seks çalışanlarının kötü davranışa maruz kalmasını önlemeye çalışan bir organizasyon olduğunu öğrendiğim kısaltma.

ESET parola nedir sorusuna verilen cevapta, ESET Smart Security veya ESET NOD32 Antivirus'un kullanıcıya ayarlarını korumak için sunduğu parola korumasından bahsediliyor. Bu parola unutulduğunda ESET ayarlarının değiştirilemeyeceği ve yazılımın kaldırılamayacağı belirtiliyor. Lisansla ilgili bir parola olmadığı vurgulanıyor.

ESET'in nasıl kaldırılacağına dair adımlar da detaylıca anlatılıyor. Öncelikle Denetim Masası'ndan ESET Endpoint Security yazılımının seçilerek kaldırma işlemine başlanması gerektiği belirtiliyor. Bu adımların dikkatlice takip edilmesi önem taşıyor.

ESET'in nasıl devre dışı bırakılacağı da açıklanıyor. Bunun için görev çubuğunda Eset Nod32 simgesine çift tıklanarak gerçek zamanlı dosya sistemi korumasının kapatılması gerektiği belirtiliyor. Ardından Eset Nod32'nin kapatılıp kapatılmak istenip istenmediği soruluyor ve onay verilmesi gerektiği belirtiliyor.

"HIPS nasıl kapatılır?" sorusuna verilen cevapta ise HIPS ayarlarına erişmenin nasıl yapılabileceği ve durumunun nasıl gösterileceği detaylıca açıklanıyor. Ayarların nereden değiştirileceği ve durumunun nerede görüntüleneceğine dair bilgilendirme yapılıyor.

Son olarak, ESET başlangıç taraması ve Smart Security'nin nasıl kaldırılacağının detaylı adımları anlatılıyor. Her iki işlem için de bilgisayarın güvenli modda açılması ve belirli uygulamaların çalıştırılması gerektiği belirtiliyor.

"HIPS ne?" kısmında ise HIPS kısaltmasının yanlış bir şekilde ne olarak algılandığı ve gerçekte ne anlama geldiğine dair ilginç bir açıklama yapılmış, ayrıca belirtilen bir YouTube videosu linki bulunmaktadır.

Geri