AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Eset Nod32 yi nasil kaldirabilirim?

Editör

Yeni Üye

Eset Nod32 yi nasıl kaldırabilirim?​

Bilgisayarınıza yüklediğiniz programlar kadar kaldırmayı denediğiniz programlarda zor kaldırılır . Bilgisayarda program kaldırmak için malum Başlat > Denetim Masası > Program Ekle // Kaldır kısmından programlarınızı kaldırabiliyorsunuz.

ESET Smart Security bilgisayardan nasıl kaldırılır?​

ESET Smart Security bilgisayardan nasıl kaldırılır?
Eset Smart Security kaldırma:
- Önce bilgisayarınızın masaüstüne şu uygulamayı indirin.
- Daha sonra bilgisayarınızı güvenli modda açın.
- Güvenli modda masaüstüne indirmiş olduğunuz avremover_nt64_enu.exe veya avremover_nt32_enu.exe uygulamasını çalıştırın.
- Av Remover açıldığında Accept. butonuna tıklayın.

ESET Hips nasıl kapatılır?​

ESET Hips nasıl kapatılır?
HIPS ayarlarına Gelişmiş ayarlar (F5) > Algılama altyapısı > HIPS > Temel içinden ulaşabilirsiniz. HIPS durumu (etkin/devre dışı), Ayarlar > Bilgisayar içinde ESET Endpoint Security ana program penceresinde gösterilir.

ESET Service nedir?​

ESET, bilgisayar ve cihazlarınızı, değerli aile resimlerinizi, verilerinizi ya da şirketinizi korumak için var. Dünya genelinde 200’ün üzerinde ülke ve bölgede sizin gibi teknoloji kullanıcılarını koruyoruz. İnternetin büyük olanaklarını keşfedip kullanmalarına yardım ediyoruz.

ESET programı nasıl indirilir?​

ESET programı nasıl indirilir?
II. ESET Live Installer’ı indirin veya bir CD takın
- Kuzey Amerika müşterileri: ESET Live Installer’ı indirin. Kuzey Amerika dışındaki kullanıcılar: ESET Live Installer’ı indirin.
- Sorulduğunda Kaydet butonuna tıklayarak dosyayı bilgisayarınıza indirin ve Çalıştır butonuna tıklayarak çalıştırın.

ESET Endpoint Security nedir?​

ESET Endpoint Security nedir?
ESET Endpoint Security şirketlerde son kullanıcıların güvenliğini sağlayan antivirüs ve antispyware programların yanı sıra ESET güvenlik duvarı, web kontrolü ve uzaktan yönetim seçenekleriyle sisteminizde geniş çapta güvenlik sağlamaktadır. Sisteminizi antivirüs, antispyware ve antispam ile 3’lü koruma sağlar.
ESET Virüs programı nasıl kaldırılır?​
1.Adım : Bilgisayarınızın Denetim Masasını açıp Program Kaldır seçeneğini seçiniz. 2.Adım : Bilgisayarınızda yüklü programların listelendiği ekrandan ESET Endpoint Security yazılımını seçip ok işareti ile gösterilen Değiştir seçeneğini tıklayınız.

HIPS ayarı nedir?​

HIPS ayarı nedir?
HIPS Ayarları •Otomatik mod – Sisteminizi koruyan önceden tanımlı kurallar tarafından engellenenler dışında, işlemler etkinleştirilir. Akıllı mod – Kullanıcıya yalnızca çok şüpheli olaylarla ilgili bildirim gönderilir. Etkileşimli mod – Kullanıcının işlemleri onaylaması istenir. İlke tabanlı mod – İşlemler engellenir.

ESET antivirüs işe yarar mı?​

ESET antivirüs işe yarar mı?
ESET gerçekten önerebileceğim bir yazılım. Koruması iyi ve güvenlik yazılımları arasında en hafiflerinden birisi. Uygun fiyata bulduysanız NOD 32 alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

ESET Internet Security ne işe yarar?​

Virüsler, rootkitler, solucanlar ve casus yazılımlar da dahil olmak üzere her türlü dijital tehdidi algılayan ve etkisiz hale getiren, dünya genelinde 110 milyondan fazla kullanıcıya güven veren uygulama. Bir lisansla tüm Windows, Mac, Android ve Linux işletim sistemlerini koruyabilirsiniz.

Great Discovery nasıl kaldırılır?​

Great Discovery nasıl kaldırılır?
Merhabalar great-discover silmek için gerekn şey Avast anti virüs programı indirin sonra kurulum olduysa koruma diye solda secenek olcak tıklayın karantina sağda diye bişe yazcak tıklayın ve great discover in yüklü olduğu klasör i seçin tara yapın tehdit bulursa silin bende bir sürü anti virüs programı indirdim ama …

ESET iyi mi?​

ESET iyi mi?
Geçtiğimiz yıl 18 ev tipi kullanıcı güvenlik ürünlerini değerlendirdiklerinde, önde gelen bağımsız test laboratuvarı AV-Test ESET’in tespit performansını mevcut zararlı yazılımlara karşı %100 etkili ve sıfırıncı gün zararlı yazılımlara karşı %98.9 etkili şeklinde değerlendirdi.

ESET ücretsiz mi?​

ESET Internet Security’ye yükseltmek, tüm ESET Smart Security kullanıcıları için ücretsizdir, ek ücret gerektirmez.

Eset Nod32 veya ESET Smart Security gibi programları kaldırmak bazen zor olabilir çünkü bazı antivirüs yazılımları bilgisayarınıza derinlemesine yerleşir. Ancak doğru adımları takip ederek bu yazılımları kaldırabilirsiniz.

**Eset Nod32 veya ESET Smart Security Nasıl kaldırılır:**
1. Bilgisayarınızı güvenli modda başlatın.
2. Masaüstüne "avremover_nt64_enu.exe" veya "avremover_nt32_enu.exe" uygulamasını indirin ve çalıştırın.
3. Açılan pencerede "Accept" (Kabul Et) butonuna tıklayın.

**ESET HIPS Nasıl Kapatılır:**
1. ESET programını açın.
2. "Gelişmiş Ayarlar" bölümüne gidin.
3. "Algılama Altyapısı" altında "HIPS" seçeneğine ulaşın.
4. HIPS durumunu değiştirerek etkin veya devre dışı bırakabilirsiniz.

**ESET Antivirüs ve Internet Security:**
- ESET antivirüs yazılımları hafif ve etkili koruma sağlayan güvenlik ürünleridir. Özellikle NOD 32, önerilebilecek bir yazılımdır.
- ESET Internet Security, virüslerden rootkitlere kadar geniş bir tehdit yelpazesini algılayan ve etkisiz hale getiren bir güvenlik uygulamasıdır.
- Tüm Windows, Mac, Android ve Linux işletim sistemlerini korumak için kullanılabilir.

**ESET Endpoint Security:**
- ESET Endpoint Security, şirketlerde çalışanların güvenliğini sağlamak için tasarlanmış antivirüs ve antispyware yazılımların yanı sıra güvenlik duvarı, web kontrolü ve uzaktan yönetim seçeneklerini içerir.
- Sisteminizi antivirüs, antispyware ve antispam ile 3'lü koruma sağlar.

ESET ücretsiz değildir, ancak ESET Smart Security kullanıcıları ESET Internet Security'ye ücretsiz olarak yükseltebilirler. Bu yükseltme sürecinde ek bir ücret talep edilmez.

Eğer daha fazla bilgi ya da yardım isterseniz, sormaktan çekinmeyin!

Geri