AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

ESET Internet Security iyi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

ESET Internet Security iyi mi?​

Geçtiğimiz yıl 18 ev tipi kullanıcı güvenlik ürünlerini değerlendirdiklerinde, önde gelen bağımsız test laboratuvarı AV-Test ESET’in tespit performansını mevcut zararlı yazılımlara karşı 0 etkili ve sıfırıncı gün zararlı yazılımlara karşı .9 etkili şeklinde değerlendirdi.

ESET Security nasıl kaldırılır?​

1.Adım : Bilgisayarınızın Denetim Masasını açıp Program Kaldır seçeneğini seçiniz. 2.Adım : Bilgisayarınızda yüklü programların listelendiği ekrandan ESET Endpoint Security yazılımını seçip ok işareti ile gösterilen Değiştir seçeneğini tıklayınız.
ESET, bilgisayar ve cihazlarınızı, değerli aile resimlerinizi, verilerinizi ya da şirketinizi korumak için var. Dünya genelinde 200’ün üzerinde ülke ve bölgede sizin gibi teknoloji kullanıcılarını koruyoruz.
ESET Internet Security nasıl kapatılır?
- Windows işletim sisteminde görev çubuğunda, ekranın sağında saatin oradaki Eset Nod32 simgesini. iki kere tıklayın.
- Disable real-time file system protection (Gerçek zamanlı dosya sistemi korumasını kapat) ‘ı seçin.
- Eset Nod32’yi kapatmak istediğinizden emin misiniz diye soracaktır.
- Evet butonunu tıklayın.
NOD 32 nasıl kaldırılır?
Bilgisayarınıza yüklediğiniz programlar kadar kaldırmayı denediğiniz programlarda zor kaldırılır . Bilgisayarda program kaldırmak için malum Başlat > Denetim Masası > Program Ekle // Kaldır kısmından programlarınızı kaldırabiliyorsunuz.

ESET kime ait?​

ESET, 1992 yılında iki özel şirketin birleşmesiyle kurulan Slovakya merkezli BT güvenlik şirketidir.2008, 2009 ve 2010 yıllarında en başarılı Slovak şirketi ödülünü kazanmıştır.

ESET Mobile Security ne demek?​

ESET Mobile Security Android akıllı telefonlar ve tabletler için birinci sınıf zararlı yazılım ve anti-theft koruması sağlıyor. ESET, güncel antivirüs, anti-theft yazılımı ve güvenlik denetim kapasitesi ile kullanıcılarına başka hiçbir yazılımın sunamadığı korumayı sağlıyor.
Eset Mobile Security nasıl kullanılır?
- Eset Mobile Security’i indirdikten sonra sizden izinler isteyecek ve siz’de kabul edin hepsini.
- Tüm izinleri kabul ettikten sonra uygulamanın tarama ekranı gelecek Cihazı Tara’ya tıklayınca cihazınızı tarayacak ve virüsleri bulup silecektir.
ESET Hips nasıl kapatılır?
HIPS ayarlarına Gelişmiş ayarlar (F5) > Algılama altyapısı > HIPS > Temel içinden ulaşabilirsiniz. HIPS durumu (etkin/devre dışı), Ayarlar > Bilgisayar içinde ESET Endpoint Security ana program penceresinde gösterilir.

Geri