AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

ESET baslangic taramasi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

ESET başlangıç taraması nedir?​

Varsayılan olarak, ESET güvenlik ürünleri bilgisayar başlangıcında uygulamaları ve sistem belleğinizi tarar. Başlangıç taraması normalden uzun sürüyorsa geçici olarak başlangıç taramasını kapatabilirsiniz.

ESET nasıl devre dışı bırakılır?​

- Windows işletim sisteminde görev çubuğunda, ekranın sağında saatin oradaki Eset Nod32 simgesini. iki kere tıklayın.
- Disable real-time file system protection (Gerçek zamanlı dosya sistemi korumasını kapat) ‘ı seçin.
- Eset Nod32’yi kapatmak istediğinizden emin misiniz diye soracaktır.
- Evet butonunu tıklayın.

ESET neden açılmıyor?​

ESET neden açılmıyor?
Bilgisayarınızda başka antivirüs programları yüklü olmadığından emin olun. İki antivirus programı aynı anda yüklüyse birbirleriyle çakışabilir. ESET’i kurmadan önce sisteminizdeki diğer antivirüs programlarını kaldırmanızı öneririz.

ESET lisans koruması nasıl kaldırılır?​

ESET lisans koruması nasıl kaldırılır?
Yüklemeyi Kaldırma koruması etkinleştirilmişse sizden Yönetici Parolasını girmeniz istenir. simgesine dokunun (veya Ana Ekran > Menü’ye gidin) ve Ayarlar > Güvenlik > Cihaz Yöneticileri’ne dokunun. ESET Endpoint Security for Android işaretini kaldırın ve Devre dışı bırak seçeneğine dokunun.

ESET Smart Security nasıl silinir?​

Eset Smart Security kaldırma:
- Önce bilgisayarınızın masaüstüne şu uygulamayı indirin.
- Daha sonra bilgisayarınızı güvenli modda açın.
- Güvenli modda masaüstüne indirmiş olduğunuz avremover_nt64_enu.exe veya avremover_nt32_enu.exe uygulamasını çalıştırın.
- Av Remover açıldığında Accept. butonuna tıklayın.

Virüs programı nasıl silinir?​

Yöntem #2: Windows Ayarlar üzerinden Avast kaldırma işlemi:
- Adım #1: Windows Ayarlar sayfasını açın.
- Adım #2: Bilgisayarınızda yüklü olan uygulamaları görüntüleyin.
- Adım #3: Avast’ı seçin ve Kaldır butonuna tıklayın.
- Adım #4: Çıkan ekranları onaylayın.
- Adım #5: Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
- Adım #6: İşlem tamam.

ESET Endpoint Security nedir?​

ESET Endpoint Security nedir?
ESET Endpoint Security şirketlerde son kullanıcıların güvenliğini sağlayan antivirüs ve antispyware programların yanı sıra ESET güvenlik duvarı, web kontrolü ve uzaktan yönetim seçenekleriyle sisteminizde geniş çapta güvenlik sağlamaktadır. Sisteminizi antivirüs, antispyware ve antispam ile 3’lü koruma sağlar.

ESET lisans yenileme nasıl yapılır?​

ESET lisans yenileme nasıl yapılır?
ESET ürününüzü açın. 2. Ürün arayüzünde Ctrl+U tuşlarına aynı anda basınız. Çıkan ekrandaki “Kullanıcı Adı” bilgisini lisans yenileme işlemlerinizde kullanabilirsiniz.

Segurazo nasıl kaldırılır Windows 10?​

Çözüm
- Denetim Masası’nı açın.
- Seçenek > Programı kaldır’ı seçin.
- Segurazo Realtime Protection Lite’ı seçin ve ardından Kaldır/Değiştir’e tıklayın.
- Korumayı kaldır’ı seçin.
- Şimdi sistemi yeniden başlatmak için ŞİMDİ YENİDEN BAŞLAT’ı seçin.

Segurazo güvenilir mi?​

Segurazo gerçekten bir antivirüs değil, ama kötü amaçlı. Antivirus Realtime Protection Lite olarak da bilinen bu program, bilgisayarınızdaki tehditleri bulmanıza ve kaldırmanıza yardımcı olduğunu iddia ediyor.

Endpoint antivirüs nedir?​

Endpoint antivirüs nedir?
ESET Endpoint Security / ESET Endpoint Antivirus nedir? ESET endpoint ürün ailesi ESET’in kurumsal işletmeler için geliştirdiği yeni nesil güvenlik çözümüdür. En iyi performansı sağlamak için dosyaları çeşitli veritabanlarından karşılaştırıp puanlama yapan beyaz liste tabanlı bir tarama teknolojisine sahiptir.

McAfee Endpoint Security nedir?​

McAfee Endpoint Security nedir?
McAfee Endpoint Security, tehditleri otomatik olarak tanımlamak ve durdurmak için ağ bilgisayarlarında çalışan kapsamlı bir güvenlik yönetim çözümüdür. McAfee Endpoint Security, uç nokta algılama ve yanıt (EDR) ve makine öğrenimi analizi gibi entegre özelliklerle merkezi olarak yönetilen savunmalar sağlar.

ESET başlangıç taraması, ESET güvenlik ürünlerinin bilgisayarın başlangıcında uygulamaları ve sistem belleğini tarayarak potansiyel tehditleri tespit etme işlemidir. Bu tarama genellikle otomatik olarak yapılır ve bilgisayarınızın güvenliğini artırmaya yardımcı olur.

Eğer ESET başlangıç taraması normalden uzun sürüyorsa veya başka sebeplerle devre dışı bırakmak isterseniz, bunu geçici olarak yapabilirsiniz. Ancak, güvenlik önlemlerini azaltmak her zaman tavsiye edilmez.

ESET'in devre dışı bırakılması adımları:
1. Windows işletim sisteminde görev çubuğundaki Eset Nod32 simgesine iki kere tıklayın.
2. "Disable real-time file system protection" (Gerçek zamanlı dosya sistemi korumasını kapat) seçeneğini seçin.
3. "Eset Nod32’yi kapatmak istediğinizden emin misiniz?" diye sorulacaktır, "Evet" butonuna tıklayın.

Eğer ESET açılmıyorsa, bunun sebepleri arasında bilgisayarınızda başka antivirüs programlarının olması olabilir. Birden fazla antivirüs programı çakışmaya neden olabilir, bu yüzden ESET'i kullanmadan önce diğer antivirüs programlarını kaldırmanız önerilir.

ESET lisans korumasını kaldırmak istiyorsanız, genellikle programın ayarları veya güvenlik seçenekleri içerisinde bu seçeneği bulabilirsiniz. Ayrıca, ESET Endpoint Security gibi geniş kapsamlı bir güvenlik programıysa, kaldırma işlemi daha detaylı olabilir.

ESET lisans yenileme işlemi için ürün arayüzünde Ctrl+U tuşlarına aynı anda basarak gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Endpoint antivirüs, ESET Endpoint Security gibi kurumsal işletmeler için geliştirilen yeni nesil güvenlik çözümlerinden biridir. Veritabanlarını karşılaştırarak dosyaları puanlayan beyaz liste tabanlı bir tarama teknolojisine sahiptir ve kurumsal ağlardaki cihazların güvenliğini sağlamaya yardımcı olur.

McAfee Endpoint Security ise ağ bilgisayarlarında çalışarak tehditleri tespit etmeye ve engellemeye yardımcı olan kapsamlı bir güvenlik yönetim çözümüdür. EDR ve makine öğrenimi analizi gibi özelliklerle tehditlere karşı koruma sağlar ve merkezi olarak yönetilen savunmalar sunar.

Geri