AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Eser Yenenler Kimdir Resimleri

haberci

Yeni Üye
Eser Yenenler,14 Şubat 1984 Bursa doğumludur
Bursa Gazi Anadolu Lisesi mezunudur Tiyatroya ortaokul yıllarında,okul tiyatrosu ile başlamıştır Marmara Üniversitesi İşletme bölümünü kazanarak 2002 yılında İstanbul'a yerleşmiştir Ilk profesyonel oyunculuk deneyimini Aliye dizinde Özgürlük karakterini canlandırarak yapmıştır 2006 yılında BKM Mutfak oyuncularına katılmıştır BKM Mutfak oyuncuları bünyesinde Çok Hoş Hareketler Bunlar projesinde oyunculuk, yazarlık, sunuculuk yapmış, Yılmaz Erdoğan'ın yazıp, yönettiği Şen Hayat filminde ve BKM Mutfak yazarlarının yazdığı Fazla Filim Hareketler Bunlar projelerinde oyunculuk yapmıştır Eser Yenenler aynı zamanda Star TV'de Yazık Düşüyorum adlı müsabaka programını sunmaktadır
*

Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa'da doğmuştur. Eğitim hayatına Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde başlamış ve bu okuldan mezun olmuştur. Tiyatro tutkusu ise ortaokul yıllarında, okul tiyatrosuyla başlamıştır. 2002 yılında Marmara Üniversitesi İşletme bölümünü kazanarak İstanbul'a yerleşmiştir.

Profesyonel oyunculuk kariyerine ise "Aliye" dizisindeki "Özgürlük" karakterini canlandırarak adım atmıştır. 2006 yılında BKM Mutfak oyuncuları arasına katılarak birçok projede yer almış ve hem oyunculuk, yazarlık hem de sunuculuk yapmıştır. Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği "Şen Hayat" filminde ve BKM Mutfak yazarlarının yazdığı "Fazla Filim Hareketler Bunlar" projelerinde de rol almıştır. Ayrıca Eser Yenenler, Star TV'de "Yazık Düşüyorum" adlı müsabaka programını da sunmaktadır.

Eser Yenenler, hem tiyatro kariyeriyle hem de televizyon projeleriyle Türk eğlence dünyasında önemli bir yere sahip olan başarılı bir oyuncu, sunucu ve yazardır.

Geri