AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Es Es Dizisi Uras ve İrem'in Şarkısı -Bir Hic Olsam şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Es Es Dizisinde rol alan Uras ve İrem'in Şarkısı Bir Hic Olsam
Bir Hic Olsam Şarkı Sozu
Bir hic olsam yine de sever miydin beni?
Hayata en baştan başlar mıydık yapabilseydik?
Hep dipteydim
Hic duzluk gormedim hayatta
Elimden tutmayınca kafadan malup oldum
Kimileri yaşarken insan gibi ben bakar oldum
Hayata en baştan başlar mıydık yapabilseydik?
Hayata en baştan başlar mıydın benimle?

"Bir Hic Olsam" şarkısının sözleri oldukça duygusal bir içeriğe sahiptir. Şarkıda bir sevilenin sevgisini sorgulayan ve hayatın zorluklarıyla başa çıkma çabasını dile getiren bir tema işlenmektedir. İşte şarkının sözlerine daha detaylı bir bakış:

"Bir hic olsam yine de sever miydin beni?
Hayata en baştan başlar mıydık yapabilseydik?"
- Bu dizelerde, şarkının ana sorusu sorulmaktadır. Sevilen kişinin, hiçbir değeri olmadığını düşünse bile yine de sevilip sevilmediği sorgulanıyor. Aynı zamanda yapılacak bir şeylerin var olduğu ve hayatın baştan başlaması ihtimalinin dile getirildiği bir hayal kuruluyor.

"Hep dipteydim
Hic duzluk gormedim hayatta
Elimden tutmayınca kafadan malup oldum
Kimileri yaşarken insan gibi ben bakar oldum"
- Bu kısımda, yaşamın zorlukları ve inişli çıkışlı yolları vurgulanıyor. Şarkının sahibi, sürekli zorluklarla karşılaşmış ve desteği olmadığında kendini mağlup hissetmiş. Ayrıca, yaşanılan zorluklardan dolayı içsel bir yalnızlık ve umutsuzluk hissi de aktarılıyor.

Hayata en baştan başlar mıydık yapabilseydik?"
- Bu kısım tekrar edilerek şarkının ana teması pekiştiriliyor. Yine de sevilmeyi umut eden ve hayatın yeni bir başlangıca olanak tanıyacağına inanan bir dilek ifade ediliyor. Sevginin ve umudun gücü vurgulanıyor.

Hayata en baştan başlar mıydın benimle?"
- Şarkının son bölümünde yine sevilme isteği ve yeni bir başlangıca olan inanç vurgulanıyor. Karşısındaki kişinin kendisiyle birlikte hayata yeni bir sayfa açması hayal ediliyor.

Genel olarak, "Bir Hic Olsam" şarkısının sözleri, unutulmaz bir aşkı, umudu ve hayata yeniden başlama isteğini içinde barındıran derin anlamlara sahip bir içeriğe sahiptir.

Geri