Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Es basvuran nedir?

E

Editör

Yeni Üye

Eş başvuran nedir?​

Eş-başvuran, lider başvuru sahibini, kendileri adına başvuru yapması ve Sözleşme Makamı (Merkezi Finans ve İhale Birimi) ile standart hibe sözleşmesini imzalaması ve bu sözleşmeden doğan tüm yükümlülükleri yerine getirmesi için yetkilendirir.

Hibe Projesi Başvuru Formu içerisinde bulunan ana başlıklar nelerdir?​

Hibe başvuru formlarında, projenizin ayrıntılı bir biçimde tanıtımı, projenin hedefleri, gerekçeleri ve yöntemi ile proje kapsamında gerçekleştireceğiniz faaliyetlerin yazılması istenir.

KA 2 Projesi Nedir?​

KA 2 Projesi Nedir?
Bu fırsat, yükseköğretim, okul eğitimi, mesleki eğitim, yetişkin eğitimi, gençlik alanında eğitim verenlerin ortaklık projeleri yoluyla öğrenme ve öğretme faaliyetlerine katılmalarını sağlar. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Hibe programı ne demek?​

Buna göre, geliştirilen projelere finansman sağlamak için ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlarının sağladığı geri ödemesi olmayan desteklere “hibe” diyoruz.

Eş finansman ne demek?​

Eş Finansman Nedir? Ajans tarafından desteklenen proje veya faaliyetlerde harcanmak üzere, yararlanıcı tarafından sağlanması taahhüt edilen nakdi katkı.

AB proje başvurusu nasıl yapılır?​

AB proje başvurusu nasıl yapılır?
Hibe Programları Online Eğitim Modülleri
- ADIMLA BAŞLA>Online Eğitim Modülleri.
- ADIM>Proje Döngüsü Yönetimi; “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitim modülü ile proje hazırlama sürecine ilk adımı atın.
- ADIM >Başvuru Formu Hazırlama; Başvuru Formu Hazırlama” eğitim modülü sayesinde başvuru formu içeriğini kavrayabilirsiniz.

Hibe nasıl bulunur?​

Ülkemizde en çok bilinen Avrupa Birliği, KOSGEB, TÜBİTAK, Kalkınma Ajanslarının hibe programlarıdır fakat birçok kurum ve kuruluş tarafından da dönemsel olarak mali destek duyuruları yapılır. Bu duyuruları kurumların web sitelerinden takip edebileceğiniz gibi hibeinfo.com web sitemizden de öğrenebilirsiniz.

Hibe Projeleri Hazırlama Eğitimi Nedir?​

AB Hibe Projeleri Hazırlama Eğitimleri, katılımcıların Avrupa Komisyonu başta olmak üzere farklı fon kuruluşları tarafından açılan programlara proje teklifleri hazırlaması, Proje Yönetimini kavraması ve AB Hibe Programları konularında eğitilmelerini amaçlamaktadır.

Hibe nedir nasıl alınır?​

Hibe nedir nasıl alınır?
Hibe nedir, devlet teşviği nasıl alınır sorusunu kısaca şöyle açıklayabiliriz. Hibe bir kamu kuruluşları, işletmeler ya da vakıflar tarafından, girişimcilere eğitim kurumlarına şirket ya da özel teşebbüslere verilen “karşılıksız“ para. Kelime anlamı da “karşılıksız verme” olarak sözlüklerde geçiyor.

Finansal destek ne demek?​

Fona gereksinimi olan iktisadi birimlere diğer iktisadi birimler tarafından uygun koşullarda veya hibe biçiminde sağlanan mali destek.

Mali destek programı ne demek?​

Mali Destek (Hibe) Nedir? Belirli bir amacı gerçekleştirmek için yapılan bir faaliyetin desteklenmesi amacıyla yararlanıcılara yapılan karşılıksız ve doğrudan ödemedir.

Eş başvuran nedir?
Eş-başvuran, lider başvuru sahibini, kendileri adına başvuru yapması ve Sözleşme Makamı (Merkezi Finans ve İhale Birimi) ile standart hibe sözleşmesini imzalaması ve bu sözleşmeden doğan tüm yükümlülükleri yerine getirmesi için yetkilendirir.

Hibe Projesi Başvuru Formu içerisinde bulunan ana başlıklar nelerdir?
Hibe başvuru formlarında, projenizin ayrıntılı bir biçimde tanıtımı, projenin hedefleri, gerekçeleri ve yöntemi ile proje kapsamında gerçekleştireceğiniz faaliyetlerin yazılması istenir.

KA 2 Projesi Nedir?
KA 2 Projesi, yükseköğretim, okul eğitimi, mesleki eğitim, yetişkin eğitimi, gençlik alanında eğitim verenlerin ortaklık projeleri yoluyla öğrenme ve öğretme faaliyetlerine katılmalarını sağlayan bir fırsattır.

Hibe programı ne demek?
Hibe programı, geliştirilen projelere finansman sağlamak için ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşların sağladığı geri ödemesi olmayan desteklere verilen addır.

Eş finansman ne demek?
Eş Finansman, Ajans tarafından desteklenen proje veya faaliyetlerde harcanmak üzere, yararlanıcı tarafından sağlanması taahhüt edilen nakdi katkı anlamına gelir.

AB proje başvurusu nasıl yapılır?
AB proje başvurusu yapmak isteyenler, Hibe Programları Online Eğitim Modülleri üzerinden adım adım bilgi alabilirler. Proje döngüsü yönetimi ve başvuru formu hazırlama gibi konularda eğitim modülleri mevcuttur.

Hibe nasıl bulunur?
Hibe fırsatları genellikle Avrupa Birliği, KOSGEB, TÜBİTAK gibi kurumlar tarafından sağlanır ancak diğer kurumlar da dönemsel olarak mali destek duyuruları yapabilir. Bu destekleri kurumların web sitelerinden veya hibeinfo.com gibi kaynaklardan takip edebilirsiniz.

Hibe Projeleri Hazırlama Eğitimi Nedir?
AB Hibe Projeleri Hazırlama Eğitimleri, katılımcıları Avrupa Komisyonu ve diğer fon kuruluşları tarafından açılan programlara proje teklifleri hazırlamaya ve proje yönetimi konusunda bilgi sahibi olmaya hazırlayan eğitimlerdir.

Hibe nedir nasıl alınır?
Hibe, karşılıksız olarak verilen mali destektir ve genellikle kamu kuruluşları, işletmeler ya da vakıflar tarafından sağlanır. Hibe almak için kurumların yapmış olduğu duyuruları takip edebilir ve başvuru süreçlerine katılabilirsiniz.

Finansal destek ne demek?
Finansal destek, başka bir iktisadi birim tarafından uygun koşullarda veya hibe şeklinde sağlanan mali yardımı ifade eder.

Mali destek programı ne demek?
Mali Destek Programı, belirli bir amacı gerçekleştirmek için yapılan bir faaliyetin desteklenmesi amacıyla yararlanıcılara yapılan karşılıksız ve doğrudan ödemelerdir. Bu programlar genellikle belirli kurumlar veya kuruluşlar tarafından desteklenir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri