- Konu Yazar
Erzurum halk eğitim Merkezinde hangi kurslar var?
Erzurum Aziziye Halk Eğitim Merkezi Kursları- Erzurum Aziziye Halk Eğitim Merkezi Talepler Doğrultusunda Açılabilecek Kurs Programları
- Hayvan Yetiştiriciliği Alanı Kursları Besi Sığırcılığı Süresi 80 Saat.
- Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Kurs Programları Butik Çikolata Hazırlama Süresi 120 Saat.
- El Sanatları Alanı Kursları
Adana halk eğitim Merkezinde hangi kurslar var?
Adana halk eğitim Merkezinde hangi kurslar var?ADANA HALK EĞİTİM KURSLARI
Kurs Adı | Başlama Tarihi | Detay
Fotoğraf Çekimi Aladağ Halk Eğitimi Merkezi Adana / Aladağ | 18.05.2022 | Detay
Seramik Biçimlendirme Ceyhan Halk Eğitimi Merkezi Adana / Ceyhan | 09.05.2022 | Detay
Ev Tekstili Ürünleri Hazırlama Ceyhan Halk Eğitimi Merkezi Adana / Ceyhan | 11.05.2022 | Detay
Tokat halk eğitim Merkezinde hangi kurslar var?
Tokat halk eğitim Merkezinde hangi kurslar var?HALK EĞİTİM MERKEZİ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU ŞARTLARI VE BAŞVURU FORMU
- El Sanatları (Çanta, Kemer Ahşap, Ebru,Makrome,Kumaş Boyama, Kağıt Röfle)
- Kadın Üst Giysileri Dikimi.
- Makine Nakışları Kursu.
- Kuaförlük Kursu (Bayan)
- Halıcılık Kursu.
- Trikotaj Kursu.
- Aile Eğitimi Kursu.
Erzurum esmek hangi kurslar var?
TOPLUM MERKEZİ HALICILIK KURSU.Erzurum Yakutiye Halk Eğitim Merkezinde hangi kurslar var?
Erzurum Yakutiye Halk Eğitim Merkezinde hangi kurslar var?Erzurum Yakutiye Halk Eğitim Merkezi Hem Kurs Programları, İletişim Adresi Ve Telefonu….Erzurum Yakutiye Halk Eğitim Merkezi Hem Kursları
Kurs | Kurs Yeri | Başlangıç
Keman Eğitimi (Batı Müziği) | Gençlik Merkezi | 17/08/2021
Kuran-ı Kerim (Elifba) Okuma | Mahallebaşı Esmek | 17/08/2021
Çukurova Halk Eğitim Merkezi hangi kurslar var?
Çukurova Halk Eğitim Merkezi hangi kurslar var?MERKEZ BİNAMIZDAKİ KURSLAR.
Adana seymer hangi kurslar var?
BÜRO YÖNETİMİ ve SEKRETERLİK- Temel Sekreterlik Hizmetleri.
- Yönetici Asistanı
- Hızlı Klavye Kullanımı (F Klavye)
- Standart Türk Klavyesi.
- Danışma Görevlisi.
- Dosyalama ve Arşivleme Geliştirme ve Uyum Eğitimi.
- Bilgisayarda Hızlı Klâvye Kullanımı Kursu.
Tokat Halk Eğitim Merkezinde hangi kurslar var 2022?
Tokat Halk Eğitim Merkezinde hangi kurslar var 2022?TOKAT HALK EĞİTİM KURSLARI
Kurs Adı | Başlama Tarihi | Bitiş Tarihi
Wushu Kung-Fu (Turuncu Kuşak) Erbaa Halk Eğitimi Merkezi Tokat / Erbaa | 06.05.2022 | 14.09.2022
Kuran-ı Kerim (Elifba) Okuma Erbaa Halk Eğitimi Merkezi Tokat / Erbaa | 07.05.2022 | 18.06.2022
Çini İşlemeci/Çinici Erbaa Halk Eğitimi Merkezi Tokat / Erbaa | 09.05.2022 | 31.08.2022
Erzurum bilgi evinde hangi kurslar var?
Erzurum bilgi evinde hangi kurslar var?Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen bilgi evinde, tamamı ücretsiz olan; bağlama, gitar, keman, Osmanlıca, Arapça İngilizce, diksiyon, tezhip, hat, filografi, iş sağlığı ve güvenliği, hasta kabul gibi kurslar düzenleniyor.
Esmek kursları ücretli mi?
ESMEK bünyesinde bulunan bütün kurslar ücretsizdir. Kursiyerler üretmek istedikleri ürünlerin malzemelerini karşılamakla yükümlüdürler.Yakutiye Halk Eğitim Merkezi müdür?
Yakutiye Halk Eğitim Merkezi müdür?Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Esat Tektaş’ın… ATIK MALZEMELERDEN YAPMIŞ OLDUĞU SANATSAL ÇALIŞMALARLA SERGİ AÇILDI….Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Esat Tektaş’ın kurumumuza ziyareti.
Telefon | : | (442)2440154
E-Posta | : | Göndermek için tıklayınız
Erzincan halk eğitim Merkezinde hangi kurslar var?
Erzincan halk eğitim Merkezinde hangi kurslar var?ERZİNCAN HALK EĞİTİM KURSLARI
Kurs Adı | Başlama Tarihi
Yabancılar İçin Türkçe Seviye A1 Erzincan Halk Eğitimi Merkezi Erzincan / Merkez | 05.05.2022
6-12 Yaş Çocuk Elbise Dikimi Erzincan Halk Eğitimi Merkezi Erzincan / Merkez | 05.05.2022
Elde Türk İşi Yapımı Erzincan Halk Eğitimi Merkezi Erzincan / Merkez | 06.05.2022
ADANA HALK EĞİTİM KURSLARI
Kurs Adı | Başlama Tarihi | Detay
Fotoğraf Çekimi Aladağ Halk Eğitimi Merkezi Adana / Aladağ | 18.05.2022 | Detay
Meyve Ağaçlarında Aşılama Aladağ Halk Eğitimi Merkezi Adana / Aladağ | 23.05.2022 | Detay
Ev Tekstili Ürünleri Hazırlama Ceyhan Halk Eğitimi Merkezi Adana / Ceyhan | 11.05.2022 | Detay
2020 2021 halk eğitim kursları ne zaman açılacak?
MEB açıklamasında hayat boyu öğrenme kurumlarında yüz yüze eğitim faaliyetlerine 11 Ocak’tan itibaren başlanacağı duyurdu. HALK EĞİTİM KURSLARI NE ZAMAN AÇILACAK? Milli Eğitim Bakanlığınca, hayat boyu öğrenme kurumlarında yüz yüze eğitim faaliyetlerine 11 Ocak’tan itibaren başlanacağı bildirildi.Erzincan Halk Eğitim Kursları Ne Zaman Başlıyor 2021?
Erzincan Halk Eğitim Kursları Ne Zaman Başlıyor 2021?Kursumuz 13/09/2021 Pazartesi günü Halk Eğitimi Merkezi ek binasında Eğitim öğretim faaliyetine başlamıştır. Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri olmak üzere haftada 4 gün 10.30-13.40 saatleri arasında günlük 4 ders olarak planlanmıştır. Cuma günleri ise deneme sınavları yapılacaktır.
Erzincan oyunları nelerdir?
Erzincan oyunları nelerdir?Ayrıca çiftetelli, kaşık oyunları, horon, halay, tek oyunlar oynanan diğer halk oyunlandır. Biçimlerine göre oyunlar ise; üçayak, dörtayak, ikiayak, ağırbar, koçeri, sıklama, sarhoş ban, timurağa, hoş bilezik, dello, sarıkız, tamzara, çayırın ten yüzünde, tavuk barıdır.