AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ertuğrul Özkök kimdir,hayatı

haberci

Yeni Üye
Ertuğrul Özkök kim,
Ertuğrul Özkök biyografisi,
Ertuğrul Özkök hakkında veri
Ertuğrul Özkök kimdir,hayatı
4 Ağustos 1947 tarihinde İzmir'de doğdu Özgürlük Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni ve Doğan Yayın Holding Başkan Yardımcısı İzmir Namık Kemal Lisesi ve Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın ve Yayın Yüksekokulu'nda okuyan Özkök, bir yıl TRT'de muhabir olarak çalıştı arkasında Fransa'da Iletişim Bilimleri'nde doktora yaptı Hacettepe Üniversitesi'nde 1986 yılına kadar öğretim üyesi görevini üstlendikten daha sonra, Bağımsızlık Gazetesi'nde çalışmaya başladı *

Ertuğrul Özkök, 4 Ağustos 1947 tarihinde İzmir'de doğmuş olan bir gazeteci ve yazardır. Özgürlük Gazetesi'nin genel yayın yönetmenliği ve Doğan Yayın Holding Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevleri üstlenmiştir. İzmir Namık Kemal Lisesi ve Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın ve Yayın Yüksekokulu'nda eğitim almıştır. Gazetecilik kariyerine TRT'de muhabir olarak başlamış, daha sonra Fransa'da İletişim Bilimleri alanında doktora yapmıştır.

Hacettepe Üniversitesi'nde öğretim üyeliği görevini üstlenmiş ve daha sonra Bağımsızlık Gazetesi'nde çalışmaya başlamıştır. Ertuğrul Özkök, Türk basın dünyasında uzun yıllar boyunca önemli bir isim olarak tanınmıştır. Gazetecilik alanındaki deneyimleri ve başarılarıyla dikkat çeken Özkök, Türkiye'nin önemli medya kuruluşlarında üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.

Geri