Ertugrul Ispaha kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Ertuğrul Ispaha kimdir?​

2006 yılında İzmir Kurumsal Şube Müdürü olarak Ziraat Ailesine başlayan İspaha, sırasıyla İzmir 1. Bölge Başkanı, Mali Tahlil-İstihbarat, Kredi İzleme ve Takip Genel Müdür Yardımcısı, Gaziantep, Adana 2, Adana 1, Adana Bölge Yöneticisi olarak görev yaptı. 01.04.2022 tarihinden itibaren Ziraat Katılım Bankası A.Ş.

Tahir demirkiran kimdir?​

1967 yılında İstanbul’da doğan Tahir Demirkıran, İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olmuştur. 1991 yılında Vestel Paz. A.Ş. Satış Temsilcisi olarak göreve başlayan Demirkıran, 1995 yılında Pamukbank T.A.Ş.’de Müdür olarak atanmıştır. 2004-2016 yılları arasında ise Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C.
Akbank’ın Ceo’su kimdir?
Hakan Binbaşgil (Oca 2012–)Akbank / CEO

Ferhat Pişmaf kimdir?​

Ferhat PİŞMAF Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü’nden mezun oldu. 1996 yılında Bankamız Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak …

Ziraat Bankası Adana Bölge Başkanı kim?​

Yaşar Kahraman – Adana Bölge Müdürlüğü – T.C.
Sürmegöz Tekstil kime ait?
Yönetim Kurulu. Mustafa Sürmegöz, 1985 yılında Kabataş Erkek Lisesi’nden, 1989 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur.
1979 yılında Yozgat’ta doğdu. Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Bankacılık alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.
Ahmet Fuat Ayla, 2002 yılında Akbank’ta Batı Kurumsal Şube Müdürü olarak göreve başlamış, 2005 yılında Kurumsal ve Ticari Krediler Onay Bölüm Başkanlığı’na ve 2007 yılında da Kurumsal ve Ticari Krediler Genel Müdür Yardımcılığı’na atanmıştır.
Türker Tunalı Kimdir?
Genel Müdür Yardımcısı – Finansal Yönetim Türker Tunalı, 1999’dan bu yana çeşitli kurumlarda çalıştıktan sonra Eylül 2008’de Akbank’ta Finansal Koordinasyon ve Raporlama Bölüm Başkanı olarak göreve başlamış ve Ekim 2017’de Finansal Yönetim’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın nereli?​

İşte, o isim hakkında bazı bilgiler. Hüseyin Aydın, 1959 yılında Artvin’in Borçka ilçesinde doğdu. Lisans eğitimini Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Ekonomi Fakültesi’nde tamamlayan Hüseyin Aydın, meslek hayatına ise Ziraat Bankası’nda Müfettiş Yardımcısı olarak başladı.

Ziraat Bankası Genel Müdürü kimdir?​

Alpaslan Çakar (Mar 2021–)Ziraat Bankası / CEO
Ziraat Bankası müdürü kim?
Son olarak haziran 2018’de Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olan Alpaslan Çakar 26 Mart 2021 tarihinde Ziraat Bankası Genel Müdürü oldu.

Burhaneddin Tanyeri kim?​

Burhaneddin TANYERİ 1953 yılında Erzurum Aşkale’de doğdu. 1972 yılında Erzurum İmam Hatip Lisesi’nden, 1978 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1978-1980 yılları arasında Erzurum Zirai Donatım Kurumu Bölge Başkanlığı’nda çalıştı.

Geri