Erpilic tavuk iyi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Erpiliç tavuk iyi mi?​

Elle kesim ve kuru yolum avantajına sahip olan Erpiliç, en iyi tavuk markaları listesinde önemli bir yere sahiptir. AB Standartlarında üretim gerçekleştiren marka, yine aynı şekilde ihracat izni ile de ön plana çıkmaktadır. Erpiliç’in helal belgesi sertifikası da tüketiciler için oldukça güvenilir olduğunu kanıtlıyor.

Er Piliç Helal mi?​

Erpiliç entegre üretim tesisleri 150 bin m2 kapalı alanda, günlük 330 bin piliç kesim kapasitesine sahiptir. Avrupa Birliği standartlarında Avrupa Birliğine ihracat yapabilecek tesis ön izin sertifikasına sahiptir. Ayrıca ISO 9001-2000, ISO 22000-2005, TSE belgeleri ile Gimdes Helal Gıda sertifikasına da sahiptir.
Erpiliç hangi ülkenin?
Tüketicilere en kaliteli ürünleri sunarak dünyanın sayılı piliç üreticileri arasına girmeyi hedefleyen Erpiliç, 1969 yılında 200 civcivle başladığı üretim sürecine, 1991 ve 1994 yılları arasında Er Civciv Şirketi kurarak devam ettirmiştir.

Serbest gezen tavuk ne demek?​

Gezen Tavuk Nedir? Gezen tavuk yumurtası, tavukların kapalı ortam dışında dolaşıp doğal olarak kendi yemini kendisinin bulabildiği ve güneş ışığını alarak doğal ortamına uygun olarak yaşayan tavukların yapmış olduğu yumurtalardır.

Er piliç kesimi nasıl yapılır?​

Erpiliç’te tavuklar elle tek tek kesiliyor. Basında çok tartışılan Erpiliç kesim bıçaklarında Bismillahi Allahuekber yazıyor. Kesim için özel yaptırılmış İsviçre bıçakları bunlar. Ve sadece şah damarı kesiliyor kurbandaki gibi.
Er Piliç in sahibi kim?
Erpiliç Sahibi Kimdir Bolu Göynük’lü olan Ali Ericek ve 2. kuşak yöneticisi Mustafa Ericek birlikte başarılı bir yönetim sergiliyorlar. Ali Ericek, çok zeki bir insan olduğunu ilkokula 3. Sınıftan başlamasıyla ispatlamıştır. 5 yıllık ilkokulu 3 yılda bitirerek babasının yönlendirmesiyle ticarete atılmıştır.
Kesimlerimiz “Helal Gıda” sertifikası adı altında ki dini kurallara uygun bir şekilde elle kesim yapılmaktadır.

Geri