Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Erman Ilicak kac kardes?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Erman Ilıcak kaç kardeş?​

İpek Ilıcak KayaalpBahar IlıcakErman Ilıcak/Kardeşleri

Erman Ilıcak eşi kimdir?​

Jale IlıcakErman Ilıcak / Eşi (e. 2000)
Erman Ilıcak kimdir hangi takımı tutuyor?

Rönesans Holding patronu kim?​

Rönesans Holding’in sahibi Erman Ilıcak 3 Ekim 1967 yılında Malatya’da dünyaya geldi. Darende ilçesinde doğan Erman Ilacak, ilk okulu memleketinde, orta ve lise eğitimini ise TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve Viyana Ekonomi Üniversitesi mezunudur.

Erman Ilıcak türkiyenin kaçıncı zengini?​

Türkiye’de listede ikinci sırada 4,4 milyar dolarlık servetiyle Erman Ilıcak yer aldı. 2020’ye göre servetini yüzde 41,9 artıran Ilıcak, dünyada 655 sırada yer aldı ve dünyanın en zengin ilk 1000 kişisi arasına giren iki Türk zenginden biri oldu.
Erman Ilıcak ne iş yapar?
İş İnsanıYatırımcıErman Ilıcak/Meslekleri

Jale Ilıcak kaç yaşında?​

48 yaşında (1974)Jale Ilıcak / Yaş

Rönesans Holding ne iş yapar?​

Rönesans Holding A.Ş. inşaat, gayrimenkul geliştirme, endüstri tesisleri, enerji üretim ve sağlık faaliyetlerine odaklanarak Türkiye, Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu, Orta Doğu ve Afrika’yı içeren geniş bir coğrafyada çalışmalarını sürdürenşirketler topluluğudur.
Ferit Şahenk hangi takımı tutuyor?
Ferit Şahenk, aynı zamanda koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yaptığı önemli ve pahalı transferlerin bazılarında kulübe finansal kaynak yaratmakla birlikte, maddi yönden de destek sağlamıştır.

Rönesansın Genel Müdürü Kimdir?​

Genel Müdür / Kurumsal Hizmetler Grup Başkanı Aytekin Doğan Genel Müdür Hukuk Yönetim Kurulu Üyesi. Kurumsal Risk Grup Başkanı. CSO, Hüseyin Avni Akvardar Genel Müdür İnşaat Mühendisi Yönetim Kurulu Üyesi.

Erman Ilıcak kimin oğlu?​

Bekir IlıcakAyşe IlıcakErman Ilıcak/Ebeveynleri

Geri