AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Erkeklerin Sevmediği Cümleler

haberci

Yeni Üye
Erkeklerin duymak istemediği cümleler
Erkeklerin sevgililerinden katiyen duymak istemedikleri, duyduklarında da çileden çıktıkları cümleler var Gelin daima birlikte bu cümlelerin neler olduğuna bakalım!
Hazır mısınız, başlıyoruz!
Düşündüm de
Sevgiliniz 'düşündüm de' ile başlayan bir cümle kuruyorsa bilin oysa geleceği konu ciddi ve olumsuz bir konu olacak
Örneğin: Düşündüm de niçin beni bundan böyle eskisi gibi sevmiyorsun?' ya da 'Düşündüm de bizim sonumuz ne olacak, nereye gidiyor ilişkimiz?'
Size tavsiyemiz sevgiliniz 'düşündüm de' diye cümleye giriş yaptığında 'ne düşündüğünü mükemmel biliyorum hayatım' deyip tatlı cümlelerle onun negatif cümle kurmasını engelleyin!
Sen de erkek misin !
Hangi erkek erkekliğinin sorgulanmasından hoşnut olabilir oysa! Gerçi sevgiliniz bu cümleyi kuruyorsa kimbilir onu nasıl kızdırmışsınızdır! Hiçbir bayan durduk yere sevgilisine 'sen de erkek misin!' demez tabii ki
Size tavsiyemiz onun neden size 'sen de erkek misin' dediğini bulmanız ve onun hoşuna gitmeyen bu davranışı bir daha tekrarlamamanız! Eğer gözünüz karaysa da siz de sevgilinizi utanıdırıp intikam alabilirsiniz ya da dırdır yapmamasını söyleyebilirsiniz!
Ailem seninle tanışmak istiyor!
Erkeklerin duymaktan en çok korktukları cümlelerin başını 'Ailem seninle tanışmak istiyor' cümlesinin çektiğini biliyor muydunuz? Bu cümlenin iki anlamı olabilir:
1İlişkimiz önemli bir boyuta geldi, evlenmek için hazırlıklı ol!
2Ailem senin kim olduğunu öğrenmek istiyor, kendine çeki harmoni ver!
Size tavsiyemiz, eğer önemli bir ilişki içindeyseniz bütün önyargılarınızı, korkularınızı bir kenara bırakıp ailesiyle tanışmaya gitmeniz Natürel bu vesileyle de sevgilinizin babasının kesici aletleri olmaması için dua etmeniz
Başım ağrıyor!
Erkeklerin geceleri duymaktan nefret ettikleri bir cümle: 'Başım ağrıyor!' Bu cümle, gece hiçbir aksiyon yaşamayacağınınızın habercisi!
Size tavsiyemiz eğer onu çok arzuluyorsanız sevgilinize önce bir analjezik verin, sonra da aşk oyunlarıyla onu kendinize çekmeye çalışın Eğer hiç umut yoksa ona sarılarak ona olan sevginizi hissettirin ki ertesi gün de başı ağrımasın!
Eski sevgilim olsaydı!
Siz ona bugüne dek hiçbir zaman eski sevgilinizden bahsetmediniz fakat o bulduğu her fırsatta size eski erkek arkadaşını anlatıyorsa ne kadar zaman dayanabilirsiniz ama? Hele bundan başka sizi onunla karşılaştırıyorsa
Size tavsiyemiz, fazla artı saldırgan tavırlar sergilemeden bu durumundan rahatsız olduğunuzu dile getirmeniz Fazla abartı bi durumla karşılaşırsanız da madem dilinden düşürmüyorsun, niye ayrıldın o vakitdiye ona çıkışıp biraz ağzının payını vermeniz
O kıza niye baktın!
Yazık, karşısında masadaki leziz sarışına bakarken yakalandınız! Peki acilen ne olacak? Inkar etseniz olmaz, çünkü bakıştığınızı gördü Bütün yemek zehir olacak, çünkü o kıza niye baktınile başlayıp sen beni beğenmiyor musuna kadar gidecek nu konuşma
Size tavsiyemiz durumu tez toparlamanız açısından o kıza baktım çünkü ne zamandır o kadar yamuk ağızlı bir kız görmemiştimgibi birazcık gülünç bir cümle kurararak olayı kapamanız
Ne düşünüyorsun?
Kadınlar fazla meraklıdır, erkeklerin her şeyini anlamak isterler Lakin erkekler kendileriyle ilgili her şeyi açığa vurmayı sevmez, gürültüsüz kalmayı tercih ederler Size 'ne düşünüyorsun' sorusu geldiğinde muhtemelen hiçbir şey cevabını verirsiniz, fakat bu cevap sevgilinizi tatmin etmez, benzer soruyu yinelemesini sağlar, siz de küplere binersiniz
Size tavsiyemiz 'ne düşünüyorsun' sorusuna 'senin güzelliğini düişünüyorum sevgilim' biçiminde bir yanıt vererek onun ruhununu okşamanız
Konuşmamız gerekiyor!
Bu cümlenin arkasından hiçbir zaman hoş bir cümle gelmez Bu iki kelime birleştiğinde ilişkinizle ilgili bir sorun var demektir Ya size artık onunla mutlu olmadığını söyleyecek, veya ilişkinizin onu memnuniyet etmeyen yanlarından bahsedecek Aman uyarı!
Size tavsiyemiz 'konuşmamız gerekiyor' cümlesini duyar duymaz hemencecik karşı atak yapıp ben de seninle ne zamandır konuşmak istiyordum gerçekte deyip, onu eskisinden daha çok sevdiğinizi ama son günlerde bunu dile getirmeye per fırsat bulamadığınızı söylemeniz
Arkadaşım evleniyor!
Arkadaşım evleniyorfazla günahsız bir cümle gibi gelse de bu cümleyi söylerken sevgilinizin sesindeki hüznü ayrım ettiniz mi? Bu noktada fiilen size 'Biz ne vakit evleneceğiz?' diye sormak istiyor 'Bak arkadaşım bile evleniyor, fakat bizde hala bir hareket yok' seslenmek istiyor
Size tavsiyemiz arkadaşına mutluluklar dilerim öyleysedemek ve konuyu başkalaşmak
Bendeki değişikliği fark etmedin mi?
Sevgiliniz saç rengini değiştirdi ve siz ayrım etmediniz, yazık! Eğer bendeki değişikliği fark etmedin misorusuna da cevap veremezseniz yandığınızın resmidir Hele dahası bu soruya yeni bluzun fazla yakışmış gibi hatalı bir cevap verirseniz size biz bile tezgâhtar olamayız! *

Erkeklerin duymak istemediği cümleler hakkında oldukça açıklayıcı ve eğlenceli bilgiler verilmiş. İletide erkeklerin sevmediği cümleler üzerine detaylı açıklamalar yapılmış. Örneğin, "Düşündüm de" ifadesiyle başlayan cümlelerin genellikle olumsuz ve ciddi konuları işaret ettiği belirtilmiş. Ayrıca, "Sen de erkek misin!" gibi bir cümlenin erkeklerin erkekliğinin sorgulanması anlamına geldiği ve hoş karşılanmadığı vurgulanmış.

"Ailem seninle tanışmak istiyor!" cümlesinin erkekler için korkutucu olduğu, çünkü ilişkinin ciddi bir noktaya gelmiş olabileceğini ya da ailesinin onu tanımak istediğini ifade edebileceği belirtilmiş. Ayrıca, "Başım ağrıyor!" cümlesinin erkeklerin gece aksiyon alamayacakları anlamına geldiği ve bu durumun hoşlarına gitmediği detaylı şekilde anlatılmış.

"Eski sevgilim olsaydı!" gibi bir cümleyle eski sevgililerin gündeme gelmesinin erkekler için çekişmeli bir durum yaratabileceğinden bahsedilmiş. "O kıza niye baktın!" gibi bir cümleyle alınacak tepkilerin ve çözüm yollarının anlatıldığı yazıda, erkeklerin duymaktan hoşlanmadığı diğer cümleler de detaylı şekilde ele alınmış.

Özetle, ileti erkeklerin duymaktan hoşlanmadığı cümleleri eğlenceli bir şekilde ele almış ve bu durumları açıklamıştır. Erkeklerin cümleler karşısındaki tepkileri ve önerilen taktiklerle ilgili detaylı bilgiler verilmiştir.

Geri