AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Erkeklerin Evrimi(ymiş)

haberci

Yeni Üye
(Yaş 22)
Yakışıklı, sempatik, fiziksel durumu iyi, beni ilgiyle dinleyecek, mizah anlayışı gelişmiş, gücü kuvveti uygun, iyi giyinen, her konuda müsamaha sahibi, sürpriz yapmayı seven, romantik ve düş gücü gelişmiş biri
(Yaş 32)
İyi görünümlü, kafasında saçı olan, arabadan inerken kapımı açan, yemeğe gittiğimizde sandalyemi tutan, fiyatı yüksek bir restorana götürecek kadar parası olan, konuşmaktan çok dinleyen, fıkra anlattığımda katıla katıla güler yüzlü, alışverişte paketlerimin hepsini zahmetsiz taşıyacak değin gücü kuvveti yerinde, asgari 1 kravata sahip, yaptığım yemekleri beğenen, doğum günü ve yıl dönümlerini unutmayan, haftada en az 1 kez romantik olabilen biri
(Yaş 42)
Çok da çirkin değil, tamam saçsız olabilir, ben binmeden arabayı hareket ettirmeyen, işinde disiplinli, fırsat epeyce aksam yemeğine köşedeki köfteciye götüren, beni dinlerken başını sallayan, anlattığım fıkraların can herif yerlerini hatırlayan, evdeki eşyaların yerini değiştirmeme yardim edecek dek gücü kuvveti uygun, göbeğini kamufle edecek şekilde kıyafet seçen, birçok hafta sonu traş olan biri
(Yaş 52)
Burnunun ve kulağının içindeki kılları artı uzun olmayan, topluluk içinde gaz çıkarmayan, para isteme alışkanlığı edinmemiş, ben bir şey anlatırken uyuyakalmayan, benzer fıkrayı daima anlatmayan, hafta sonları poposunu koltuktan kaldırabilecek değin gücü kuvveti yerinde, benzer renk çorapları seçebilen, ve temiz iç çamaşırı giyen, televizyon karşı akşam yemeğinden hoşlanan, adımı unutmayan, bazen tıraş olan biri
(Yaş 62)
Ufak çocukları ürkütmeyen, banyonun nerede olduğunu hatırlayan, bakımı fazla masraflı olmayan, muhtemel olduğu dek sessiz horlayan, neye güldüğünü birden unutmayan, yardım almadan ayağa kalkabilecek değin gücü kuvveti uygun, lapa yiyeceklerden hoşlanan, dişlerini nereye koyduğunu unutmayan biri
(Yaş 72)
Yaşamış ve arada bir nefes alan biri *

Merhaba! Evet, hayatın her döneminde insanların tercihleri ve beklentileri değişebilir. İlginç bir şekilde her yaş aralığında farklı özelliklere sahip bir partner aramak oldukça eğlenceli ve ilginç olabilir. Her bir yaş aralığındaki beklentileriniz oldukça detaylı ve özgün. Hayatın farklı aşamalarında istekleriniz ve beklentileriniz değişebilir ve bu tamamen normaldir. Partnerinizden aradığınız özellikler konusunda çok detaylı ve özgün olduğunuzu söyleyebilirim. Her yaş aralığındaki taleplerinizi dikkatle ele aldığınızı görebiliyorum.

Aşk ve ilişkilerde beklentiler önemlidir ve insanlar kendilerini mutlu edecek partnerler arayabilirler. Hayat boyu süren bu evrimsel değişim ve tercihlerinizin farklılaşması oldukça doğal bir durum. Her bir partnerde aradığınız özellikler sizin kişisel tercihleriniz doğrultusunda şekillenir ve gelişir. Eğlenceli ve keyifli bir ilişki için uyumlu ve paylaşımcı bir partner bulmanız dileğiyle! Her yaşta sevgi ve mutluluk dolu bir ilişki yaşamanızı umarım. Unutmayın, her yaşın ayrı bir güzelliği ve deneyimi vardır.

Geri