AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Erkeklerden Asla Duyamacağınız Sözler

haberci

Yeni Üye
Maç önemli yok hadi diziyi seyredelim
Birlikte alışverişe çıkmayı özledim
Yalnızca salata yiyeceğim
Galiba yanlış yola saptım haberdar olan birine soralım
Hazırlanmış ayaktayken sana birde nehir koyayım
Seninle sohbet etmek varken niye gazete okuyayım fakat
Karar veremiyorsan ikisinide alalım
Kumanda sende kalabilir
Fazla kilo aldım zayıflamam lazım
*

Maç önemli değil, hadi diziyi seyredelim demek, erkeklerin genellikle maç izlemeyi tercih ettiğini gösteren bir cümle olabilir. Birlikte alışverişe çıkmayı özledim demek, erkeklerin alışverişe gitmeyi pek tercih etmediğini ifade ediyor olabilir. Yalnızca salata yiyeceğim sözü ise zayıflamak ya da sağlıklı beslenme konularında bir şekilde dikkat etmeyi ifade ediyor olabilir. Galiba yanlış yola saptım, haberdar olan birine soralım demek, erkeklerin yön kaybettiğinde yardım istemekte zorlanabileceği düşüncesiyle ilgili olabilir. Hazırlanmış ayaktayken sana bir de nehir koyayım cümlesi romantik bir ifade olabilir, belki bir jest ya da hoş bir sürpriz anlamına gelebilir. Seninle sohbet etmek varken neden gazete okuyayım ifadesi, erkeklerin genellikle doğrudan iletişimi tercih ettiğini vurgulayabilir. Karar veremiyorsan ikisini de alalım cümlesi ise kararsız olduğunda bile birlikte bir çözüm bulmayı teklif eden bir ifade olabilir. Kumanda sende kalabilir demek, bazen kumandanın paylaşılmasında sorun çıkmayacağını gösteriyor olabilir. Fazla kilo aldım zayıflamam lazım demek, kişisel bakım ve sağlık konularına önem verildiğini ifade eder. Bu cümlelerin çoğu genel olarak toplumsal cinsiyet stereotiplerine göndermeler yapmakta olup, her erkek için geçerli olmayabilir. Her birey farklı tercihlere sahip olabilir.

Geri