AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

erkekler ne der ne düşünür

haberci

Yeni Üye
BEN BALIĞA ÇIKIYORUM
ÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla tüm gün sandalda oturucam, kusana kadar içicem ve denizde yüzen balıkları izleyeceğim
2 BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY
ÇEVİRİSİ: Bunun bilinen bir rasyonel açıklaması değil, Gereksiz Yere uğrasma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın
3YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?
ÇEVİRİSİ: Yemek niçin hala masaya gelmedi?
4 EVET TATLIM HAKLISIN SEVGİLİM
ÇEVİRİSİ: Çevirisi yok onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır
5 BUNU AÇIKLAMAK ÇOK UZUN SÜRER
ÇEVİRİSİ: Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok
6 ŞÜPHESIZ SENİ DİNLİYORDUM TATLIM;SADECE AKLIMDA BİR SÜRÜ KARMAŞIK ŞEY VAR
ÇEVİRİSİ: Su karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı değil mu kafam ona takıldı da
7 SEVGİLİM BIRAZCIK ARA VER, SABAHLEYIN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN
ÇEVİRİSİ: Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olucak, filmin içine ettin!!
8 HMMM EVET FAZLA ACAYIP HAYATIM
ÇEVİRİSİ: Sen hala konuşuyor musun?
9 HAFIZAM O KADAR İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN
ÇEVİRİSİ: American Pie'ın sözlerini hatırlıyorum, birincil öptüğüm kızın evinin yolunu hatırlıyorum, bugüne kadarki bütün arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum lakin senin doğumgününü unuttum
10 SENİ DÜŞÜNÜYORDUM VE SANA BU GÜLLERİ GETİRDİM CANIM
ÇEVİRİSİ: Köşebaşında gülleri satan kız bütün bir afetti
11ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR INDIRIMLI
ÇEVİRİSİ: Doğrusu tam damarı kestim ama gebericeğimi bilsem canımın ne değin acıdığını itiraf etmiycem
12 HEY, BUNU YAPMAK İÇİN NEDENLERİM VAR
ÇEVİRİSİ: Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak
13 HANİ NEREYE DÜŞTÜ?? BULAMIYORUM İŞTE!!
ÇEVİRİSİ: Tutmak için ellerimi açtım lakin yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul
14 YENIDEN NE YAPTIM?
ÇEVİRİSİ: Tekrar nasıl yakaladın???
15 TABII OYSA SENİ DUYDUM TATLIM
ÇEVİRİSİ: Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim değil ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın
16 BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM
ÇEVİRİSİ: Senin çığlıklarına bile çeper baskı alıştım ve daha kötüsüyle tesadüf riskini göze alamam
17 MÜKEMMEL GÖRÜNÜYORSUN
ÇEVİRİSİ: Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yahut kalp krizi geçiricem
18 AĞIRBAŞLI OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZNERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM
ÇEVİRİSİ: Bizi kimse bulamayacak *

Merhaba! "Erkekler ne der ne düşünür" konusundaki çevirilerinizi aşağıda detaylı bir şekilde veriyorum:

2) Bu erkekleri ilgilendiren bir şey:
- "Bunun bilinen bir rasyonel açıklaması değil, Gereksiz Yere uğrasma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın." Bu cümlede, erkekler genellikle kadınların kararlarını veya davranışlarını anlamakta zorlanabilir ve mantıksız bulabilir.

3) Yemeğe yardım ediyim mi?
- "Yemek niçin hala masaya gelmedi?" Bu cümlede, erkekler genellikle yemek hazırlığı sırasında kadınların yardım tekliflerini veya beklentilerini anlamakta zorlanabilir.

4) Evet tatlım haklısın sevgilim:
- "Çevirisi yok. Onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır." Bu cümlede, erkeklerin ilişkilerde bazı anahtar cümleleri sık sık tekrarladığı ve bu cümlelerin belirli durumları güçlendirmek amacıyla kullandıkları ifade ediliyor.

5) Bunu açıklamak çok uzun sürer:
- "Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok." Bu cümlede, erkeklerin genellikle karmaşık veya detaylı konularda açıklama istemek yerine kısa ve öz bilgiye ihtiyaç duyduğu vurgulanmış.

6) Şüphesiz seni dinliyordum tatlım; sadece aklımda bir sürü karmaşık şey var:
- "Su karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı değil mi kafam ona takıldı da." Bu cümlede, erkeklerin bazen üzerinde düşünmeye başladıkları bir konuyu odaklanma zorluğu yaşadıkları ve bu durumun partnerlerine yanlış anlaşılma riski taşıdığı ifade ediliyor.

Umarım bu çeviriler erkeklerin düşünme ve iletişim tarzları hakkında biraz fikir vermiştir. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri