AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Erkekle kadın arasında kac yaş fark olursa sapıklık sayılmaz

haberci

Yeni Üye
Erkek 76, kadın 26 yaşında
50 yaş fark!
Aslında bize ne Hani ne derler, Alan razı, satan razı
Fakat insan refleks olarak bağırmak istiyor Sapık var!
Hani konu komşunuzda varsa boyle aralarında 50 yaş fark olan cift, coluğu cocuğu uzak tutun derim!
Nitekim bu yazıya vesile olan beyefendiye(!) 26 yaşındaki karısı yetmemiş, once 20 yaşındaki bir genc kıza meyletmiş, sonra 14 yaşında cocukta karar kılmış!
O şimdi mahpus!
*******************************************************************************************
76 yaşında bir erkekle 26 yaşında bir kadın, ne konuşurlar, beraber gulebilirler mi, uyku saatleri birbirini tutar mı falan O konulara girecek değilim Belli ki bu tuhafciftlerin boyle bir derdi olmuyor
Erkeğin derdinin ne olduğunu az cok tahmin edebiliyoruz Eksik olmasın, Huseyin Uzmez bizi orneksiz bırakmadı!
Ben daha cok, kendinden 50 yaş buyuk erkeği kocalığa kabul eden kızların ruh halini merak ediyorum
Daha yolun başındaki bir genc kızın son caresi midir bu adamlar?
Aşkdiyenler olacaktır şimdi
Sahi Aşkvar di mi?
Hızırgibi yetişip rezilliklerin ustunu ortmeye yarıyor!
Bir de dinvar boyle Dort kadınla halvet olmaya kalkanların sığınağı!
Yutuyoruz biz de!
Uzatmayayım, kadınlara da en az erkekler kadar kızıyorum Yaptıkları yardım ve yataklıksucu bir nevi
******************************************************************************************
Diyeceksiniz ki, Erkekle kadın arasında kac yaş fark olursa sapıklık sayılmaz?
Rakam veremem
Hem dedim ya Alan razı satan razıolduktan sonra
Ama 50 yaş fark
Cok be arkadaşlar!
İnsanın vicdanını sızlatıyor
Akla iyi şeyler gelmiyor Kalp ne kadar temiz tutulmaya calışılırsa calışılsın
Hele Huseyin Uzmez gibileri de cıkınca insanın karşısına
*********************************************************************************************
MIŞMUŞ
CHP'de Deniz Baykal 10 kez liderlik koltuğuna oturmuş; parti ici muhalefet tasfiye edilmişKoltuğa oturuyorlar, muhalefet yapıyorlar, iktidar oluyorlar Kendi aralarında oyalanıyorlar
Erkek beyni trafikte mağara adamı gibiymişBu durumda bir de Kendini devamlı direksiyonda zannetmesorunları olduğu anlaşılıyor!
Avrupa ilanla astronot arıyormuşBiz daha overlokcu acığını kapatamadık!
Kadına kotu muamelede ilk 10 daymışızBuna da şukur, ilk 3 e girmek de vardı!
PAKİZE SUDA

Geri