AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Erkek Lisesi ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Erkek Lisesi ne demek?​

İstanbul Erkek Lisesi (İEL) ya da eski adıyla İstanbul Sultanisî, İstanbul’un Cağaloğlu semtinde, Osmanlı döneminde kurulmuş Numune-i Terakki Mektebinin devamı niteliğinde olan, günümüzde Anadolu Lisesi statüsünde hizmet veren eğitim kuruluşu.

Oda nikahı ne demek?​

Davetli ve Tören Olmadan Nikah İsteyenlere: Oda Nikahı Hafta içi mesai saatleri içerisinde, belediyenin nikah salonunda gerçekleşecek ve sadece evlenecek çiftler ve şahitlerinin bulunduğu, törensiz nikah törenine, oda nikahı adı verilmektedir.
KABATAŞ ERKEK ÜCRETLİ Mİ? Hayır. Kabataş Erkek Lisesi bir devlet lisesi ve öğrenciler ücretsiz eğitim alıyor. Tüm okullar gibi Kabataş Erkek Lisesi de Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı bir okul.
İstanbul Erkek Lisesi Alman mı?
İLK KEZ LİSE SEVİYESİ ABİTUR’u, Türkiye’de veren tek devlet okulu İstanbul Erkek Lisesi, tek özel eğitim kurumu ise Özel Alman Lisesi’dir.
Oda Nikahına kaç kişi gelebilir?
Dekorasyonunu tamamladık ve yenilenmiş haliyle hizmetlerine sunduk. Oda nikahı kıydırmak isteyen çiftler de bundan sonra 30-40 kişilik davetli topluluğunun önünde dünyaevine girecekler” diye konuştu.

Kabataş Erkek Lisesi paralı mi?​

Kabataş Lisesi devlet mi?​

Kabataş Erkek Lisesi devlet okuludur, ücretsiz ve LGS puanıyla merkezi yerleştirme sonucuna göre öğrenci kabul eder. 18 Mayıs 1908 tarihinde 7 sınıfta 276 öğrenciyle öğretime başlayan okul, Türkiye’nin en eski ve seçkin liselerinden biridir. İşte, Kabataş Lisesi hakkında bilgiler…
İstanbul Erkek Lisesi’nin öğretim dili Almanca ve Türkçe’dir.2.yabancı dil ingilizcedir.1997’de uygulamaya giren yeni yönetmelik gereğince ilköğretimin 8 yıla çıkmasıyla birlikte İstanbul Erkek Lisesi’nin orta okulu kapanmış,ilk yılı hazırlık sınıfı olmak suretiyle 5 yıllık lise eğitimi günümüzde devam etmektedir. …

Geri