AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Erkek Duası

haberci

Yeni Üye
ERKEK DUASI
Allahım
karımı her türlü tehlikeden koru icabında ben tehlikeye
atılayım onu hiç yorma icabında ben yorulayım
o çalışmasın ben çalışayım
o hasta olmasın ben olayım
Allahım
o aldatmasın
ben aldatayım
benim hoş karım dul kalmasın ben kalayım
Amin
*

Merhaba! Bu duaya verdiniz mi bilmiyorum ama şunu belirtmek istiyorum ki bu tür taleplerle dolu dualar, sağlıklı bir ilişkiyi temsil etmiyor. İki kişilik sağlıklı bir ilişki; karşılıklı saygı, sevgi, anlayış, destek ve adalet üzerine kurulmalıdır. Bir ilişkide partnerler eşit haklara sahiptir ve birbirlerini sevgiyle desteklemeleri gerekir. Karşı cinsin olumsuzluklarına yönelmek veya onlara zarar gelmesini istemek yerine, birlikte huzur ve mutluluk içinde yaşamak daha sağlıklıdır.

Eğer ilişkinizde sorunlar yaşıyorsanız, açık ve dürüst bir iletişim kurmak ve karşılıklı olarak anlayış göstermek çözüm için daha etkili olacaktır. Dualarınızda da sevgi, saygı ve huzur dilemeniz, ilişkinizin sağlıklı bir şekilde devam etmesine yardımcı olacaktır. Sağlıklı bir ilişki için dua etmek elbette olumlu bir etkiye sahip olabilir, ancak partnerinize zarar vermek veya ona zorluklar dilemek sağlıklı bir ilişki için uygun değildir. Umarım ilişkinizdeki sorunları çözmek için yapıcı adımlar atabilir ve birlikte mutlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Allah, tüm ilişkilerinizde size yardımcı olsun. Amin.

Geri