- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Erkek cinsel organı kaç gram?
200 gram civarındadır diye tahmin ediyorum ama neye göre. malzemenin boyu ve çapıyla doğru orantılıdır. bu arada siyah ırkta yapılan ölçümlerde gram değil de kg cinsinden sonuçlar almak mümkündür. shane diesel’e ait ise erekte hali 2 kg’a yakın olandır (tahminen).Bir erkeğin cinsel organı kaç cm olmalı?
2015 yılında 15 bin denek üzerinde yapılan bir araştırmaya göre ortalama cinsel organın uzunluğu normalde 9.16 cm, ereksiyon halinde ise 13.12 cm olmalı. Sitenin kurallarına göre, ortalama erkekte cinsel organ uzunluğu yaklaşık 14 cm. Siteye ise yalnızca bu ortalamanın altındaki kişiler kabul ediliyor.
Erkek iç ve dış üreme organları nelerdir?
Erkek dış cinsel organları, penis, skrotum (torba); iç cinsel organları ise testisler, prostat ve sperm kanallarıdır.Kız cinsel organına ne denir?
Vajina ya da vajen, kadın cinsel organı.
Vajina kaç gram gelir?
kişiye göre değişir. 250 standarttır tıpkı 90-60-90 durumu gibidir.Kadına en az kaç cm yeterli?
M. İhsan Karaman, “Özellikle vajinanın duyarlı olan ilk girişteki kısmına ulaşabilmek ve uyarabilmek bakımından, penisin sertleşmeden sonra minimum 7 cm’ye ulaşabilmesi yeterlidir” diyor.
Erkek iç üreme organı nedir?
Testisler, erkeklerde temel üreme organı olup skrotum içinde yer alır ve bir çifttir. Oval şekilde, yanlardan basık, küçük bir kuş yumurtası büyüklüğündedir. Testisler, erkek üreme hücreleri olan spermler ile erkeklik hormonlarını üretir.Erkek üreme organı nedir?
Penis: Erkekte üreme organıdır. Cinsel birleşme sırasında spermlerin hazneye atılmasını sağlar. İdrar yolu da penis aracılığı ile dışarı açılır.
Vajina kac cm duyarli?
Doğum yapmış kadınlarda uyarılmamış vajinanın uzunluğu 8-10 cm., çapı 3-4 cm.’dir, uyarılınca boyu 11 -12 cm., çapı da girişte 3-4.5 cm., dip kısımlarda 6.5 cm. olur. Görüldüğü gibi vajinal kanal uyarıyla genişlemektedir.Vajinanın ne kadarı duyarlı?