Erişteli Un Çorbası Tanımı İçin Gereçler
1 çay bardağı erişte
1 yemek kaşığı tereyağı
Sıvı yağ
Tuz
Nane
Tavuk suyu yada bulyon
Pul biber
Kıvama nazaran su
Erişteli Un Çorbası Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tencereye yağları koyup nane pul biber birlikte kokusu çıkana kadar kavuralım.
Karıştırarak suyunu denetimli ekleyip kaynamaya bırakalım.
Biraz kaynayınca erişteyi atatalım karıştıralım.
Çorbamızı pişmeye bırakalım afiyet olsun
1 çay bardağı erişte
1 yemek kaşığı tereyağı
Sıvı yağ
Tuz
Nane
Tavuk suyu yada bulyon
Pul biber
Kıvama nazaran su
Erişteli Un Çorbası Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tencereye yağları koyup nane pul biber birlikte kokusu çıkana kadar kavuralım.
Karıştırarak suyunu denetimli ekleyip kaynamaya bırakalım.
Biraz kaynayınca erişteyi atatalım karıştıralım.
Çorbamızı pişmeye bırakalım afiyet olsun