Erişte Tanımı İçin Materyaller
1 paket taze erişte (500 gram)
1 su bardağı ceviz
Üzeri için;
6 yemek kaşığı yoğurt
2 diş sarımsak
Sos;
2 yemek kaşığı tereyağı
Kırmızı tozbiber
Erişte Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Erişte yağ ile kavrulur.
Üzerine kaynar su eklenir ve haşlanır.
Tereyağı cezveye konur ve eriyince tozbiber eklenip karıştırılır.
Tabağa konup üzerine evvel yoğurtlu sos, sonra tereyağlı sos dökülür ve ceviz serpilir.
Erişte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 paket taze erişte (500 gram)
1 su bardağı ceviz
Üzeri için;
6 yemek kaşığı yoğurt
2 diş sarımsak
Sos;
2 yemek kaşığı tereyağı
Kırmızı tozbiber
Erişte Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Erişte yağ ile kavrulur.
Üzerine kaynar su eklenir ve haşlanır.
Tereyağı cezveye konur ve eriyince tozbiber eklenip karıştırılır.
Tabağa konup üzerine evvel yoğurtlu sos, sonra tereyağlı sos dökülür ve ceviz serpilir.
Erişte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı