Erişte Tanımı İçin Malzemeler
3 kaşık sıvı yağ
1 su bardağı erişte
Tuz
Su
Erişte Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Şipşak yap ye erişte Sıvı yağda erişteyi kavurun.
Rengi dönünce kaynar suyu üzerini geçecek kadar ekleyin.
Eriştenizin tuz oranına nazaran dilediğiniz kadar tuz ekleyin, tencerenizin kapağını kapatın.
Kısık ateşte suyunu çekmesini bekleyin.
Üzerine peçete koyarak 10 dk dinlenmesini sağlayın. Umarım beğenirsiniz. Afiyet olsun
Erişte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 kaşık sıvı yağ
1 su bardağı erişte
Tuz
Su
Erişte Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Şipşak yap ye erişte Sıvı yağda erişteyi kavurun.
Rengi dönünce kaynar suyu üzerini geçecek kadar ekleyin.
Eriştenizin tuz oranına nazaran dilediğiniz kadar tuz ekleyin, tencerenizin kapağını kapatın.
Kısık ateşte suyunu çekmesini bekleyin.
Üzerine peçete koyarak 10 dk dinlenmesini sağlayın. Umarım beğenirsiniz. Afiyet olsun
Erişte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı