AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Erhan Guleryuz Esmer Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Erhan Guleryuz Esmer
Hangi Ara Duşurmuşum Eyvah!
Bir Baktım Delikanım Yerde…
Ardından Bakıp cekerken Ah…!
Bir yılan zehrindeymiş deva derde
Akşam indi Gozlerime…
Dağ Ruzgarları gibi Esmer…
Kekik kokulu siyah percemine
surdum yuzumu gulumsedi keder
Yaralı Ceylanım, Kırılgan Dalım…
Boyun eymezim yabanımi isyankarım…
Nefesin Kesik Kesik, nefesimde…
Bir Kızıl Gonca ıslak dudakların
Kayısı tadı fışkıran teninde
Tutuşur elim sedef teninde
Uyandım koynunda ilk gencliğime
ele gecmezim, kekliğim, kısrağım
Soz: Sezen Aksu
Beste: Sezen Aksu Mithatcan Ozer

Erhan Gülerüz'ün "Esmer" adlı şarkısı, duygusal ve etkileyici sözleriyle dikkat çekiyor. Şarkıda, bir aşkın yoğun duyguları anlatılırken doğanın ve insanın içsel dünyasının karmaşıklığı da hatırlatılıyor. Sezen Aksu'nun derin ve anlamlı sözleri ile Mithatcan Özer'in etkileyici bestesi bir araya gelerek dinleyicilere dokunaklı bir deneyim sunuyor.

Şarkının akılda kalıcı melodisi ve içten sözleri, dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatıyor. Aşkın karmaşıklığını ve tutkularını hissetiren bu eser, dinleyicilere derin duygular uyandırabilir. Sezen Aksu'nun ustalığıyla kaleme aldığı sözler ve Mithatcan Özer'in duygusal bestesi, şarkının ruhunu yansıtan unsurlar olarak ön plana çıkıyor.

"Esmer" adlı şarkıda, aşkın tutkusu, doğanın güzellikleri ve insanın içsel dünyası ustalıkla işlenmiş. Bu nedenle, sözlerinde ve melodisinde derin anlamlar barındıran bu şarkı, dinleyicilerini duygusal bir yolculuğa davet ediyor. Sezen Aksu'nun özgün yorumuyla dinlediğinizde, hislerinizin derinliklerine dokunan bu şarkı, dinleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Geri