AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Erhan Guler Caresiz Ayrılık Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Erhan Guler Caresiz Ayrılık
Erhan Guler Caresiz Ayrılık Şarkı Sozleri
Bırakma sevdiğim hep yanımda kal
Korkuyorum inan sensizlikten
Olumu bekliyorum her nefesimde
Goz yaşım inan caresizlikten
Mezar soğuk sevgilim
Kara toprakta soğuk
Bırakma sevgilim bırakma ellerimi
Ben hep burdayım, hep yanındayım
Son nefesinde bile gozyaşındayım

Erhan Güler'in "Caresiz Ayrılık" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve dokunaklı bir hikayeyi anlatıyor. Şarkı, sevdiği kişiyi kaybetmekten korkan birinin içsel çekişmesini ve çaresizliğini dile getiriyor.

Şarkının ilk bölümünde şu duyguları hissediyoruz: "Bırakma sevdiğim hep yanımda kal, Korkuyorum inan sensizlikten". Bu cümlelerde sevgilinin sürekli yanında olmasını isteme ve onun yokluğundan duyulan korkuyu hissediyoruz. "Ölümü bekliyorum her nefesimde, Göz yaşım inan çaresizlikten" ise sevgilinin yokluğunun getirdiği acı ve çaresizlik duygusunu derinlemesine ifade ediyor.

Şarkının devamında ise şu sözler dikkat çekiyor: "Mezar soğuk sevgilim, Kara toprakta soğuk, Bırakma sevgilim bırakma ellerimi". Bu cümleler ölüm ve sonsuzluğu çağrıştırarak sevginin derinliğini vurguluyor. "Ben hep burdayım, hep yanındayım, Son nefesinde bile gözyaşındayım" ifadeleri ise sevginin sonsuzluğunu ve bağlılığını anlatıyor, hatta son nefeste bile aşkın yanında olduğunu belirtiyor.

Şarkının tekrar eden kısmında da aynı duygular ve çaresizlik vurgusu devam ediyor. Bu şarkı, ayrılığın yarattığı acıyı, çaresizliği ve sevginin sonsuzluğunu derin duygularla dinleyiciye aktarıyor. Erhan Güler'in dokunaklı sözleri ve melankolik melodisiyle dinleyenleri etkisi altına alan bir eser.

Geri