- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Ergün Atalay kaç yaşında?
Ergün ATALAY – Öz Geçmişi 1954 yılında Adapazarı’nda doğdu. 1967 yılında Donatım İlkokulundan mezun oldu.Ergün Atalay hangi parti?
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu, kısaca Türk-İş, 1952 yılında kurulan Türkiye’nin en büyük işçi konfederasyonudur. Genel merkezi Ankara’dadır. Genel Başkanı Ergün Atalay’dır.Ergün Atalay ne iş yapar?
Aralık 2002’de yedekten girdiği TÜRK-İŞYönetim Kurulu’nda Genel Eğitim Sekreterliği görevine geağan Genel Kurullarda Genel Mali Sekreterlik görevine seçildi. 2 Eylül 2013 tarihinde istifa eden önceki başkan Mustafa Kumlu’nun yerine 3 Eylül 2013 günü Yönetim Kurulu Kararı ile Türk-İş Genel Başkanlığına getirildi.
Mahmut Arslan kimdir?
Mahmut Arslan Kimdir? Mahmut Arslan 1953 yılında İskenderun’da doğdu. İlk, orta ve lise yıllarını Mersin’de tamamladı.1979 yılında Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olan Mahmut Arslan Mersin’e dönerek baba mesleğini seçti.11 Eylül 1980 tarihinde Arbel şirketini kurdu.
Memur Sen Genel Başkanı Kimdir?
Genel Kurul’da bir konuşma gerçekleştiren Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kamu görevlilerinin temel beklentilerinden biri olan ve çalışma düzeninde adaletin sağlanması için 3600 ek gösterge konusunda yapılan çalışmalara Sosyal Güvenlik Kurumu’nun yapacağı katkıyı önemsediklerini ifade ederek 3600 ek gösterge başta …Türk iş Genel Sekreteri kimdir?
İşçi sendikası olarak bilinen TÜRK-İŞ’in genel sekreterlik görevini yürüten Nazmi Irgat, kariyeri ve hayatı ile merak ediliyor. Peki, Nazmi Irgat kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler. Nazmi Irgat, 1953 yılında Karaman’ın Hamidiye Köyünde dünyaya geldi.Hak Is Genel Baskani kimdir?
Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, “İşçiler çalışmak istemiyor” diyen patronlara tepki gösterip düşük maaşların gözden geçirilmesini istedi.
Türkiş Genel Sekreteri Kim?
Türk-İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak, Genel Mali Sekreter Ramazan Ağar, Genel Eğitim Sekreteri Nazmi Irgat ve Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Eyüp Alemdar da görevlerine yeniden seçildi.